С юбилеен знак по случай 10-годишнината на Централното военно окръжие

...
С юбилеен знак по случай 10-годишнината на Централното военно окръжие
Коментари Харесай

Централното военно окръжие връчи юбилеен знак на доц. д-р Ив...

С юбилеен знак по случай 10-годишнината на Централното военно окръжие бе почетен доцент доктор Иво Димитров.





Отличието му бе връчено от началника на Централното военно окръжие полковник Георги Петков за заслуги към ведомството, което възпитава подрастващото потомство в национални полезности и поддържа най-важния запас в защитата - персоналния състав.



Полковник Георги Петков, шеф на Централното военно окръжие

С други две влиятелни награди от значими интернационалните организации доцент доктор Иво Димитров бе почетен единствено преди месец. Тогава Лично президентът на българския клон на Международната полицейска асоциация IPA връчи на доктор Димитров юбилеен плакет по случай 25-годишния празник на организацията.

Второто отличие за доцент доктор Иво Димитров пък пристигна от Мисията на Европейския съюз за господство на закона в Косово – EULEX. Признанието и благодарностите са за ангажираността, поддръжката и другарството, които удостоеният демонстрира към EULEX.

Доц. доктор Иво Димитров има и дейни заслуги в разнообразни публични посоки, отличен е с почетен знак и благодарности за подпомагане и партньорство от ОДМВР-Пловдив и 68-а бригада Специални сили, както и с юбилеен знак от Министерство на вътрешните работи.

Получилият оценките доцент доктор Иво Димитров е основен помощник към Факултет по публично здраве на Медицински университет – София. Научните му ползи са ориентирани към Комуникативните и групови процеси на чиновниците в региона на опазването на здравето, характеризиращи се с две монографии, над 20 изявления и 20 цитирания в региона. Защитава своята научно-образователна степен “Доктор” в направление “Социална медицина и организация на опазването на здравето и фармацията”. Магистър по “Счетоводство и контрол”,”Финанси” и “Обществено здраве и здравен мениджмънт”.

Доцент доктор Иво Димитров е притежател на почетния знак на Факултета по Обществено здраве на МУ- София за необикновен принос за развиването и одобряването на публичното здраве.

Член на Ротари-Пловдив и редколегията на списание”Медикал магазин”и “Съвременна Медицинска наука”.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР