С водоосвещение, извършено от отец Петър, топла питка и ароматно

...
С водоосвещение, извършено от отец Петър, топла питка и ароматно
Коментари Харесай

Фермерски и занаятчийски пазар откриха в центъра на Стара Загора

С водоосвещение, осъществено от отец Петър, топла питка и ароматно кафе, бе открит Фермерски и занаятчийски пазар „ КоренЯк “ в Стара Загора.

На пешеходната алея, сред постройката на Общинска администрация и парк „ Пети октомври “ през събота ще се случва самодейността, която събира български производители на чисти артикули, както и майстори на изкуство и занаяти.

„ Радвам се, че сме тук дружно, с цел да дадем начало на една добра традиция в нашия град. Поздравявам уредника Кремена Стефанова, както и всички производители. От епохи, българинът е обвързван със земята си, по тази причина колкото по-близо сме до природата и се грижим за здравословния си метод на живот, толкоз по-близо сме до корените си. Пожелавам на добър час и да се множат производителите, които ще са част от пазара “, сподели отрасловият зам.-кмет на Община Стара Загора Красимира Чахова.

Работното време на пазара е от 10.00 до 18.00 часа. В първата събота, 10 щанда приканват старозагорци с обилие от домашни вкусотии и забавни сувенири. 

„ Благодаря на всички, които ми помогнаха, с цел да сбъдна реализирането на този фермерски пазар. Специални благодарности на Община Стара Загора и Търговско-промишлената палата в града за подадената ръка “, разгорещено показа при откриването и уредникът на „ КоренЯк “ Кремена Стефанова.

Пазарът ще има собствен щанд по време на Фестивала на виното и културното завещание „ Августиада “, който ще организира десетото си юбилейно издание през от 23 до 25 септември, стана ясно от думите на Олег Стоилов, ръководител на ТПП – Стара Загора. 
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР