С увеличение на търсенията в Гугъл с повече от 223%

...
С увеличение на търсенията в Гугъл с повече от 223%
Коментари Харесай

Легендарната чанта на Джаки Кенеди, която всички носят... отново

С нарастване на търсенията в Google с повече от 223% от началото на юли именитият модел на се завръща, и то по-желан от всеки път. Чантата е част от сбирката есен-зима 2020/2021 на италианската фешън къща, само че истинската концепция за нея се появява още през 1950 година, а през 1964-а тя е кръстена на . Моделът е бил неведнъж променян от другите изобретателни шефове на през годините, само че Алесандро Микеле е индивидът, който го връща за следващ път, оставайки правилен на винтидж чувството на марката и създавайки чанта, която може да се носи както от дами, по този начин и от мъже. 
               
on Sep 26, 2020 at 5:11am PDT

Все по-често виждаме и обичаните ни звезди като  и  с известния модел на италианската марка. Можем да го намерим в свежи пастелни цветове, класическо черно или пък в емблематичния ретро десен на , както и в разнообразни размери.
               
on Sep 10, 2020 at 8:25am PDT

Запазена марка на модела остават лунната форма и позлатената закопчалка на чантата, които са толкоз изискан през днешния ден, колкото и през 60-те години. Лесно я съчетаваме с изтънчен или рокля, само че не е изключено да я забележим и в композиция с по-лежерен тоалет като и пуловер. Чантата е именита освен тъй като носи парченце от самата Джаки Кенеди, само че и тъй като семплият ѝ и изчистен дизайн я вършат настояща постоянно, без значение от годината или века. 

 

 

 

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР