С укрепването на демократичните процеси българите ще стават все по-чувствителни

...
С укрепването на демократичните процеси българите ще стават все по-чувствителни
Коментари Харесай

Румен Радев: Избори трябва да се печелят с програми, политики и резултати

С укрепването на демократичните процеси българите ще стават все по-чувствителни и взискателни към моралния образ на хората, които ги ръководят, съобщи пред публицисти президентът Румен Радев по време на визитата си на разкопките на античния град Хераклея Синтика край Петрич.
Държавният глава акцентира, че печеленето на избори би трябвало да става с привличането на социална сила, чието активизиране изрично да не се случва с компромати. „ Избори би трябвало да се печелят с стратегии, политики и резултати “, сподели още той.
Запитан за проектите си за втори президентски мандат Румен Радев уточни, че сега дневният ред на българското общество е различен, а в отговор на въпрос дали ще взе участие в политически план, президентът означи, че следва прецизно написаното в Конституцията.
Президентът разяснява и идното налагане на несъгласие върху измененията в Закона на Министерство на вътрешните работи, с които се планува основаването на паралелни на НСО охранителни структури. Законът ще бъде върнат за ново разискване в Народното събрание на 22 юни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР