С цялото ми уважение към астрологията искам да отбележа, че

...
С цялото ми уважение към астрологията искам да отбележа, че
Коментари Харесай

Как да поддържате чудесна форма, следвайки фазите на Луната

С цялото ми почитание към астрологията желая да отбележа, че доста ми липсва времето, в което пълнолунието бе просто пълнолуние, а не супер пълнолуние. Да, приказвам за надалеч обратно в детството, когато същата тази Луна ме караше просто да я съзерцавам безгрижно и замечтано, а не като в този момент (в случаите, в които реша) да съблюдавам лунна диета и да ми се желае да вия и рева от апетит.

Днес луната се изпълва в знака на козирога, само че през днешния ден няма да приказваме за астрология, а за хранителен режим.

Пълнолунията се свързват с кулминация или свършек на нещо, което сме почнали, или въпрос, който ни е вълнувал през миналия месец. Ако и вие и при започване на лятото не сте постигнали мечтаната суперформа и са ви останали тези подли " няколко килца от зимата ", дано дружно нахвърлим за и срещу лунната диета.

Какво съставлява по този начин известната лунна диета?

Тя е основана на обособените етапи на Луната и в действителност е тип недояждане или фастинг, в случай че предпочитате по-новите понятия в диетологията. Този тип режим се назовава още и диета на върколака и е обвързана с консумация единствено на вода и течности по време  на пълнолунието и новолунието. Това дава положителни резултати освен за контролиране на тежестта, само че и за здравословното положение. Практикувалите диетата настояват, че изгубените килограми не се връщат. Дори и това да е пресилено, неоспорим е резултатът на детоксикация на организма.
 
Още на идната страница...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР