С цели 21 килограма по-лек е бившият културен министър Владо

...
С цели 21 килограма по-лек е бившият културен министър Владо
Коментари Харесай

Владо Пенев свалил 21 килограма

С цели 21 кг по-лек е някогашният културен министър Владо Пенев. Заслуга за това има артистът Руслан Мъйнов, който го посъветвал да следва диетата "Зоната ", а резултатите не закъснели. Благодарение на това комисар Попов от „ Под прикритие” през днешния ден е просто неразпознаваем, написа "Телеграф ".

Владо Пенев от дълго време желал да отслабне, до момента в който най-сетне му се отдало да откри метод да се освободи от непотребното тегло. Той съумял да се освободи от кошмарните 120 кг и да стигне до мечтаните 99.

Със същия режим се втали и неговата колежка и някогашна възлюбена Мартина Вачкова. Тя също като Руслан му оказва помощ, като убеждава Пенев, че досегашните му способи за недояждане и съвременни диети не са метод да се поддържа във форма.

Актьорът признава, че е изпитал на гърба си всички известни диети и се мъчил като неверен демон във фитнеса, само че без дълготраен резултат. Сега наподобява е решил да промени нещата.

„ Минавайки край огледалото видях защо става въпрос. Станал бях над 120 кг, а не съм висок 2 метра. Всеки кг от горната страна ми е допълнително, а този път бях качил над 40 кила, споделя Пенев.

След като взел решение артистът се обърнал към профилирана компания, която изготвя диети „ Зоната” за своите клиенти.

„ С моя метод на живот и работа, ми лишава много време самичък да мисля и подготвям храна по „ Зоната”. Да употребявам подготвена услуга ми е по-удобно”, споделя Пенев.

„ Имам облекла, които не можех и да си помисля да облека. Сега ми стават съвършено. Самочувствието ми е на равнище, удовлетворен съм от достиженията си.

Живея с убеждението, че всичко в живота ми зависи от мен”, споделя още артистът. Той обаче признава също, че не всеки път е в „ Зоната” и си разрешава някои изкушения през уикендите.



фотография: Фейсбук
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР