С тревога наблюдаваме опитите на компрометирани политици да се домогнат

...
С тревога наблюдаваме опитите на компрометирани политици да се домогнат
Коментари Харесай

Изригнаха срещу Цветанов: Няма да позволим да парадира с финансовата мощ на тъщата си

С паника следим опитите на компрометирани политици да се домогнат до властта, обръщат се към медиите от Клуб „ Активна Сигурност “, насочена към обществена смяна за обезпечаване на персонална сигурност и безвредна среда за бизнес.

„ С отвращение следим политическата настъпателност на едно от лицата, които обществеността свързва с беззаконието и грубото облагодетелстване с власт. Г-н Цветан Цветанов се е устремил още веднъж към политическата сцена с претенцията, че е рафиниран и нов човек. Нека бъдем бдителни “, приканват от Клуба.

От организацията припомнят за ролята на Цветанов в репресията над лекарите от болничното заведение в Горна Оряховица, за абсурда с противозаконните подслушвания на предприемачи, политици и магистрати, в това число и възпрепятстване на правораздаването.

„ Най-ярка илюстрация за морала и полезностите на Цветанов са скандалните пояснения на
данъчните инспекции по добитите от него 6 жилището. Няма да позволим на господин Цветанов да спекулира с финансовата мощност на тъщата си! Обръщаме се към способените органи в Република България неотложно да възобновят данъчните проверки за инспекция на финансовите източници за покупката на 6-те жилището и откриване съществуване на корупционна скица “, молят от неправителствената организация.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР