С тревога наблюдавам вашата управленска безпомощност да се справите с

...
С тревога наблюдавам вашата управленска безпомощност да се справите с
Коментари Харесай

Пеевски отново обвини Денков в управленска безпомощност

" С паника следя вашата управническа беззащитност да се справите с климатично предизвикателство снеговалеж, особено за тези ширини по това време на годината ", написа ръководителят на парламентарната група на Движение за права и свободи в намерено писмо до министър-председателя Николай Денков.

" Четири денонощия бедстват хиляди семейства. Четири денонощия - близо 100 часа, страната е скована от липса на електрозахранване, топлоенергия, затворени пътища, бедстващи обитаеми места, затворени аптеки, заключени кабинети на незабавна помощ, неработещ телефон за незабавни случаи и така нататък ", се споделя още в писмото.

Според Делян Пеевски вместо решителни и действителни дейности от страна на министър-председателя, той " грее в новините с много съмнителна пиар акция ".

" Онлайн министър председател, вместо виновна изпълнителна власт. Това е доста смущаващо ", счита още Делян Пеевски.

Според него министър председателят би трябвало да упражни надзор върху управлението на " Електрохолд " по този начин, че спешните екипи да работят на цялостни обороти и да възстановят електрозахранването в засегнатите региони.

" Премиерът на държавното управление, видите ли, композирал трен, тъй като негова позната учителка му пуснала смс. Похвално. Но за какво не вложихте същата сила и усърдие, за да упражните нужния надзор към различен собствен непосредствен прочут, съвсем родственик, с който постоянно си пиете питието - шефа на " Електрохолд ", по този начин, че спешните екипи да работят на цялостни обороти и да възстановят електрозахранването в засегнатите региони. И за какво да вземем за пример не публикувате този собствен персонален телефон на уеб страницата на държавното управление, с цел да се обаждат хората, да помагате. Защото в действителност за вас спасяването на персоналния Ви, злепоставен имидж е по-важно, от това да служите на хората. Или както е споделил народът - за един сте майка, за хората - мащеха ", споделя ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи.

Делян Пеевски показва още, че хората губят доверие в политиците и страната си .

" А когато няма доверие, всеки стартира да се избавя поединично. И не би следвало да се сочи като куриоз, а като рискова наклонност, че един човек нахлу в отчаянието си в офис на енергото, с цел да подготви храна за децата си . А той е в цялостното си право да изисква тъкмо тази грижа от страната. От държавното управление. И персонално от премиера ", се споделя още в писмото.

" Г-н Премиер, Народното събрание ще бъде на висотата на упованията на хората и още през днешния ден ще внесем предложение за отпадане на условието за осъществяване единствено на електронни предписания. Защото последните дни демонстрираха, че това недомислие заплашва живота и здравето на болните, останали без нужните лекарства, тъй като аптеките нямали ток ", отбелязва Делян Пеевски.

" Но Вашата некадърност да водите страната и държавното управление в рецесия, не можем да компенсираме и няма да останем безмълвни пред управническия ви неуспех ", показва ръководителят на парламентарната група на Движение за права и свободи.

Премиерът не е научил най-важния урок на властта - че тя е в името на хората, а не за персоналния му комфорт. И му предлагам да не се заиграва с шегички, а да работи. Така предходната седмица Делян Пеевски отговори на министър-председателя Николай Денков, който преди този момент разяснява апела на Пеевски министрите да отидат при бедстващите хора, тъй като сняг не се чисти онлай.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР