С тази причинена смърт се създава много голямо недоверие от

...
С тази причинена смърт се създава много голямо недоверие от
Коментари Харесай

Христо Грозев след смъртта на Пригожин: Близките месеци ще има нов преврат

„ С тази породена гибел се основава доста огромно съмнение от страна на силовия хайлайф към Путин. Създава се едно очакване, че той няма да си извършва обещанията и сделките. Това съмнение към Путин в околните месеци ще се осъществя в нов прелом “, сподели пред журналистът Христо Грозев.

Грозев съобщи, че счита, че Пригожин е мъртъв.

„ Конкретно в тази ситуация с Пригожин би трябвало да усвояваме своя песимизъм, защото той е прочут в предишното си е ползвал психически трикове. В един от случаите през 2021 година аероплан, който принадлежи на неговата военна частна компания падна в Судан и се разруши. Тръгна мълвата, че той е бил в самолета, оказа се, че той самичък е пуснал този слух. Той е прочут с това, че основава собствен двойници, даже е принудил някои от хората в неговата компания и да одобряват неговото име и да си сменят публично имената. Той е кадърен на нещо такова. В случая, с цел да се допусне такава догадка би трябвало да се приема за допустима такава интрига, на такова високо равнище, с толкоз доста участници, която е невероятно.

Според него самолетната злополука е била единственият метод режимът на Путин да го направи. „ Аз чаках Пригожин да бъде премахнат до края на годината. Защо със аероплан? Защото е значимо за Путин освен да ликвидира Пригожин физически, а да обезглави цялата конструкция на управлението на „ Вагнер “. Пригожин беше подготвил своите бойци в един дух на персонален фетиш към него и в съмнение към Путин и даже ненавист към него “, сподели Грозев пред bTV.

„ Полетът с тримата най-важни хора в частна военна компания „ Вагнер “ се върна сполучливо от Африка няколко часа преди той да бъде свален покрай Москва. Именно с покана да бъдат извършени договаряния на най-високо равнище с представители на министерството на защитата и с представители на Путин за това по какъв начин да се преразпредели пазарът в Африка. Там има диамантени и златни мини “, добави журналистът.

 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР