С риск да изгубим гласовете на хора, които не приемат

...
С риск да изгубим гласовете на хора, които не приемат
Коментари Харесай

Борис Ячев: Румен Радев назначи в период на тежка COVID криза яростен отрицател на епидемията и антиваксър – това е негова лична отговорност

С риск да изгубим гласовете на хора, които не одобряват имунизацията, имайки свои съображения, призоваваме: Ваксинирайте се, тъй като това е единствената опция за избавяне на животи. Това съобщи зам.-председателят на НФСБ Борис Ячев пред Българска национална телевизия и сподели зеления си документ от месец март, т.г.

За разлика от множеството огромни партии, които не заемат безапелационна позиция, с цел да не изгубят антиваксърски гласове на изборите, Патриотичният фронт излиза с явен апел за потребността от имунизиране. „ Преди да бъдем политици, би трябвало да бъдем държавници “, акцентира Ячев.

„ Обективни, само че и субективни причина доведоха до това България през днешния ден да е в дълбока здравна рецесия. Когато приказваме за субективните – не можем да не посочив персоналната отговорност на президента Румен Радев, който с поредност от стъпки направи по този начин, че да стигнем дотук “, разяснява Борис Ячев и напомни неглижирането от страна на президента на съществуването на вируса у нас на тържествата на 3 март на Шипка.
свързани новини85861на 19.07.2021
„ Радев назначи за здравен министър в един от най-тежките интервали на България един от най-яростните отрицатели на епидемията от Ковид и неприкрит антиваксър. Това също е персонална отговорност “.

Борис Ячев напомни и обстоятелството, че темповете на имунизация са били забавени във времето на двете служебни държавни управления и е изпусната златната опцията хората да се имунизират при всеобщото нахлуване на имунизациите у нас от март насам.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР