С радост анонсираме новото партньорство на Winbet и SPORTAL 365

...
С радост анонсираме новото партньорство на Winbet и SPORTAL 365
Коментари Харесай

Winbet сключи споразумение за партньорство със Sportal365

С наслада анонсираме новото партньорство на Winbet и SPORTAL 365 по отношение на консолидираното на новата платформа за издание на спортно наличие, която беше сполучливо стартирана на уеб страницата на българския букмейкър. В основата на новия общ план на Winbet и SPORTAL 365 стоят концепциите за цифровизация и извънредно наличие, интеракция в действително време и усъвършенствано потребителско прекарване.

Сред главните прерогативи на платформата SPORTAL 365 са опцията за даване на настояща висококачествена информация за спортни събития и следенето на настоящи такива в действително време с live коментар, придружен от богат снимков и видео материал. Посредством платформата SPORTAL 365 в авторските изявления на Winbet биват интегрирани данни за тимове и обособени играчи. Изключително забавна и новаторска е опцията за всички консуматори на уеб страницата на Winbet да вършат съпоставения сред желаните си състезатели на база статистиката за тяхното показване досега.

Цветин Йорданов, изпълнителен шеф на Winbet, показа: „ След подновяването на шампионатите портфолиото от предлагани пазари на уеб страницата на компанията ще бъде увеличено доста. Очакваме да забележим плодовете на новото ни съдействие точно там. Основен приоритет на Winbet е непрекъснатото възстановяване и обогатяване качеството на наличието и услугите, които предлагаме на своите клиенти. Нашата компания си партнира с редица водещи тимове и спортисти, а опциите на SPORTAL 365 да дава извънредно висококачествена информация в действително време са свързани точно с тях. Основната ни задача е да надминаваме упованията на своите клиенти. Sportal 365 ще ни помогне да го изпълним. Убедени сме в бъдещите ни взаимни триумфи и новите благоприятни условия, които се откриват пред нас “.

Novini.bg и Profit.bg с рекорден трафик, готвят нови планове

„ Щастливи сме, че новият ни план с Winbet започва сполучливо, а противоположната връзка която имаме досега е извънредно положителна. Постоянно работим по усъвършенстването на платформата SPORTAL 365, защото спортните почитатели са извънредно взискателни. SPORTAL 365 разрешава консолидираното на спортни данни с редакторско наличие в авторските изявления на уеб страницата на Winbet, както и свободен достъп до търсена информация в новаторска цифрова среда. Плановете за развиване и вложения на нашите компании съответстват и имам вяра, че ще реализираме бързо взаимно развиване, което ще даде устойчиви резултати. “ показа изпълнителният шеф на Sportal 365 Стилиян Шишков.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР