С прелитания на самолети и национални флагове Доналд Тръмп изигра

...
С прелитания на самолети и национални флагове Доналд Тръмп изигра
Коментари Харесай

Тръмп в ролята на церемониалмайстор за Деня на независимостта

С прелитания на самолети и национални знамена Доналд Тръмп изигра ролята на церемониалмайстор за Деня на независимостта. Така в заглавието си в. " Ню Йорк таймс " обобщава снощното честване във Вашингтон на националния празник на Съединените щати.

И други президенти на Съединени американски щати са се възползвали от Мемориала на Линкълн. Но никой до момента не го е правил както Тръмп този четвъртък - да събере аудитория от последователи и да поеме ролята на церемониалмайстор, написа вестникът.

На 4 юли се отбелязва Денят на независимостта, когато през 1776 година 13 английски колонии основават Съединените американски щати.

Хиляди хора се събират обичайно на този ден на просторните тревни площи на Националната алея. Но този път мнозина носеха шапки с козирка, тениски и плакати с името на Доналд Тръмп. Те чакаха дълги часове, макар горещината, задуха и лятната стихия.

Нашата страна е по-силна от когато и да било преди, съобщи американският президент в речта си, прекъсвана от аплодисментите на хиляди фенове, от военна музика и от прехвръкване на бойни самолети.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР