„С председателя на групата на „Социалистите и демократите” в ЕП

...
„С председателя на групата на „Социалистите и демократите” в ЕП
Коментари Харесай

Нинова: Пакетът за мобилност ощетява българския транспортен бранш

„ С ръководителя на групата на „ Социалистите и демократите” в Екологичен потенциал Удо Булман разговаряхме по целите на европредседателството – Западни Балкани.

Това сподели ръководителят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България” Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила след срещата с представители на групата на „ Социалистите и демократите” в Екологичен потенциал, оповестиха от пресцентъра на социалистите. „ Ние поставихме и въпроса за поддръжка и компромисно решение на пакета за подвижност, с цел да не бъде ощетяван българският народен интерес. Имаме обща позиция, че по този начин, както е препоръчан пакетът за подвижност е недопустим, ощетява българския транспортен отрасъл и би трябвало да се откри друго компромисно решение, с цел да няма дискриминация по отношение на България и по-малките страни ", сподели още Нинова и добави, че е разискван и въпросът за двойното качество на храните и настояването на българските социалисти това да бъде преодоляно, както посредством европейски регулации, по този начин и с поддръжка от цялото политическо семейство. „ Не одобряваме в България да се продава второ качество храна”, безапелационна бе Нинова. Лидерът на социалистите добави, че са обсъждани и въпроси за идните европейски избори и съдействието сред левите партии. „ Радвам се, че получихме поддръжка по значими въпроси за българския народен интерес”, приключи Корнелия Нинова

„ Обсъдихме доста значими неща, свързани с европейската политика. В деня на срещата на Върха, обсъдихме и въпроса сред Гърция и Македония. Надяваме се, че е направена стъпка напред и положителното съдействие ще продължи. Вече усещаме духа на напредъка”. Това сподели ръководителят на групата на „ Социалистите и демократите” в Екологичен потенциал Удо Булман. Той бе безапелационен, че в фамилията на Социалистите и демократите ще продължи разискването на въпросите, които са разисквани с Корнелия Нинова за реализиране на решения, които удовлетворяват и Изтока и Запада.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР