С посещение в населените места, където се реализира проектът за

...
С посещение в населените места, където се реализира проектът за
Коментари Харесай

Нови улични лампи в 3 хасковски села и кв. „Болярово“

С посещаване в обитаемоте места, където се осъществя планът за рехабилитация и рационализация на системи за външно осветяване в община Хасково, продължава работната среща- експертен продан Норвегия-България.

В Гарваново, Въгларово, Клокотница и кв. „ Болярово “ уличните лампи към този момент са сменени със модерни енергийно ефикасни светодиодни осветителни тела, конфигурирани са системи за ръководство, надзор и мониторинг на потреблението и са построени уреди за произвеждане на сила от възобновими енергийни източници, осведомят от общината.

Работната среща на сътрудниците по плана стартира през вчерашния ден в зала „ Хасково “. Напредъкът по него показа ръководителят инж. Даяна Добрикова. В семинара вземат участие Андерс Столан – съветник и представител на колегата по плана INTERNATIONAL DEVELOPMENT NORWAY ASSOCIATION, Асоциация „ Интернейшънъл девелопмънт Норуей “, Норвегия и инж. Петя Нешева от Агенцията за стабилно енергийно развиване, екипа на плана от община Хасково, представители на обитаемоте места, където се извършва планът, на образователни заведения и други
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР