С попадения на Стефан Нейсън, Андрей Свечников и Теуво Теравайнен

...
С попадения на Стефан Нейсън, Андрей Свечников и Теуво Теравайнен
Коментари Харесай

Каролина надигра Флорида за десета поредна победа в НХЛ

С попадения на Стефан Нейсън, Андрей Свечников и Теуво Теравайнен Каролина победи Флорида с 4:0 като хазаин в мач от постоянния сезон на Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада (НХЛ). Така Хърикейнс усилиха рекордната серия за отбора на 10 следващи победи. Вратарят на домакините Анти Раанта направи 19 спасявания и за втори следващ дуел не позволи попадение. Йеспери Котканиеми също се разписа в третия интервал за триумфа на Каполина.

Едмънтън надигра Сиатъл със 7:2 като посетител в друга среща от вечерта в НХЛ. Конър МакДейвид се отличи с гол и четири асистенции. Зак Хайман и Клим Костин се разписаха по два пъти, а Райън Нюджънт-Хопкинс добави четири асистенции за Ойлърс, които завоюваха втори следващ дуел. Стюърт Скинър направи 36 спасявания. За Сиатъл точни бяха Даниел Спронг и Брандън Танев.

Победа като посетител записа и Ню Джърси, надделявайки с 4:2 над Питсбърг. Нико Хишиър осъществя през втория интервал за Девилс, които ликуваха откакто бяха позволили две загуби в предходните си две срещи. Джак Хюз означи две попадения, а Дъги Хамилтън добави гол и асистенция. Евгени Малкин и Джеф Картър се разписаха за Питсбърг, който загуби четвърти следващ мач.

Тимът на Анахайм отстъпи вкъщи пред Нешвил с 1:6. Филип Фортбрег се отличи с гол и две асистенции за гостите. Колтън Сисънс записа гол и асистенция, а Юсо Парсинен добави две асистенции за Нешвил.
 Резултати от НХЛ Резултати от НХЛ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР