Схемата за споделена собственост често се продава като по-евтин начин

...
Схемата за споделена собственост често се продава като по-евтин начин
Коментари Харесай

Обяснена споделена собственост: Какви са плюсовете и минусите – и струва ли си?

Схемата за споделена благосъстоятелност постоянно се продава като по-евтин метод за купувачите за първи път да се качат по стълбата на парцелите – само че дали е всичко както наподобява?

Събирането на депозита ви е по-трудно от всеки път заради внезапно възходящите цени на жилищата и разноските за живот. В момента междинната цена на жилище в Обединеното кралство през януари 2024 година възлиза на £282 000 съгласно последните държавни статистики. За да купите с 10% депозит, ще би трябвало да спестите £28 200, а за по-малък депозит от 5% ще би трябвало да спестите £14 100. Тъй като цените на жилищата се повишават още повече, притежаването на дом се счита за неосъществима фантазия за милиони британци.

Идеята на споделената благосъстоятелност е да помогне на хората в жилищната стълбица, като им разреши да закупят дял от парцела, като останалата част заплаща наем. Схемите за споделена благосъстоятелност обаче нашумяха през последните месеци заради техните хипотетични „ скрити разноски “. Тук обясняваме всичко, което би трябвало да знает...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР