С пищното си и цветно дефиле на Седмицата на модата

...
С пищното си и цветно дефиле на Седмицата на модата
Коментари Харесай

Цветя, блясък, крещящи обувки - колекцията на Balmain в Париж

С обилното си и цветно дефиле на Седмицата на модата в Париж звездният дизайнер на Balmain Оливие Рустен сподели, че е нищо не може да попречи на хубостта след кражбата на 50 продукта от сбирката му преди съвсем две седмици -  безпрецедентна преживелица в света на модата.  

Цветя, цвят, искра, крещящи обувки: Рустен, който понастоящем носи расти, заложи на показността, карайки публиката да не помни кражбата, за която самият той заяви в Instagram в средата на септември, отбелязва Агенция Франс Прес.

" Цветя за пролетта, какъв брой новаторско ", пошегува се дизайнерът няколко дни преди представянето на сбирката. Те участваха на всички места: в шарки, изваяни или избродирани върху мини рокли или като декорация на цветни обувки на висок ток.

 
    View this post on Instagram           
A post shared by @offdutyrunway

Визия, решена напълно в алено - рокля, осеяна с рози, и обувки, гарнирани с гигантска роза, беше водещият контур на сбирката.  

 
    View this post on Instagram           
A post shared by The V.o.g.u.e Lifestyle (@im_so_v.o.g.u.e)

Предизвикателната и изваяна линия на Оливие Рустен се откриваше и в ансамбли със мощно изрязани и деколтирани сака и къси поли.  " Балмен " сподели новата си сбирка в спектакъл " Шайо " с аспект към Айфеловата кула.   

Екипът е работил денонощно, с цел да реализира ревюто, откакто в средата на септември микробусът, пренасящ част от сбирката на стилната къща, е бил атакуван сред летището и парижкия офис на Balmain от въоръжени лица, които са избягали. В ход е следствие по случая, само че на този стадий не се знае нищо за претекстовете и ориста на откраднатите продукти. 
       
В желанието си да даде опция на повече хора да изживеят тези привилегировани моменти, които светът на модата обичайно резервира за малко на брой определени, " Балмен " си партнира с ТикТок, с цел да може мрежата да излъчва дефилетата. На 38 години, от които 12 като артистичен шеф на Balmain, Оливие Рустен съумя да трансформира дефилето на френска първокласна къща, известно единствено на малко на брой определени, в събитие, което не може да бъде пропуснато от стилните почитатели. 

И измежду тях несъмнено, Саманта Джоунс:) 

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Just Jared (@justjared)

 

      
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР