С пижамено парти Детският научен център - Музейко ще отбележи

...
С пижамено парти Детският научен център - Музейко ще отбележи
Коментари Харесай

Пижамено парти в Музейко

С пижамено празненство Детският теоретичен център - Музейко ще означи своя трети рожден ден.

За първи път възрастни и деца ще могат да си описват истории до късно, да се забавляват дружно и да пренощуват на един от тематичните етажи в Музейко. По традиция, на рождения ден ще има креативен занимания и занимателни игри - незабравими завършения преди времето за сън! Тур с фенерчета ще помогне на деца и родители да открият най-интересните кътчета в нощен Музейко - тогава, когато всички лампи от дълго време са загасени, а по етажите на Детския теоретичен център царува цялостна тишина!, оповестяват от Музейко.

„ Преспиването у другари е един от най-вълнуващите моменти в детството. Това е и повода да отправим покана и към нашите другари – деца и техните родители, да донесат спалните чували и да се включат в нощните завършения, които сме подготвили”, споделя Бистра Кирова, Директор на Музейко.

Специалната вечер ще предложи астрономически наблюдения, приказки за лека нощ и арт ателиета. Вратите на Детския теоретичен център ще бъдат отворени тъкмо в 18:45 ч., а тематичните игри и занимания ще продължат съвсем до среднощ. Официален край ще бъдат наложителните за рожден ден торта и фойерверки, а по-късно децата ще прекарат едно неизмеримо посещение, в която ще видят по какъв начин оживяват познатите зони за игра в най-тихите часове на нощта. Всички приключенци ще имат обособено място за сън, а на сутринта ще имат и вкусна закуска, с цел да споделят страстите от първата нощ на Музейко с другари!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР