С перфектно балансирани пропорции, внимание към всеки детайл, най-новото поколение

...
С перфектно балансирани пропорции, внимание към всеки детайл, най-новото поколение
Коментари Харесай

Новата A-класа – класа всеки ден

С съвършено уравновесени пропорции, внимание към всеки подробност, най-новото потомство на MBUX на борда и моделна гама, строго съобразена с желанията на клиента, новата A-класа на Mercedes-Benz носи нещо особено в компактния сегмент и дава на клиентите класа за всеки ден. Обновената A-класа се предлага както и до в този момент – във вид хечбек и седан.

Спортна и нападателна извън
Модернизираната A-класа предава мощ и динамичност. Доминиращ е напряко спускащият се челен похлупак, а автомобилът е получил „ нос на акула “, модифицирана радиаторна решетка с Mercedes-Benz претекст и плоски фарове, които опционално могат да бъдат и в LED вид. Спортният темперамент е емфатичен от идеално изравнените със силуета на автомобила колела с четири спомагателни дизайна за джантите с размери до 19 инча. Новият заден дифузьор и общоприетите задни LED светлини обезпечават вълнуващ и прочувствено прелъстителен външен тип на автомобила както денем, по този начин и през нощта.

Високотехнологичен интериор
Експлозивността намира отражение и в интериора на обновената A-класа. Абсолютен акцент е общоприетия свободностоящ екран с два екрана - 7-инчов за водача и централен, 10,25-инчов. Като алтернатива може да се поръчат два, 10,25-инчови екрана. Трите кръгли вентилационни отвора, които наподобяват на турбини са присъщи за Mercedes-Benz и вършат отпратка към авиацията. Воланът също е ревизиран, като в новото потомство той идва общоприетоо в кожа напа. Обновената моделна серия може да покрие всички самостоятелни желания. Дори и в базовия вид на А-класа Mercedes Benz предлага висококачествени, удобни седалки, чиято нова, триизмерна, релефна тапицерия ARTICO още повече акцентира спортното чувство за автомобила.

По-дигитална, по-умна, по-сигурна
А-класа към този момент е с последното потомство на интуитивната MBUX система. Информационната система също е ревизирана и впечатлява с новия си дизайн и осъществяване. Модернизираната A-класа получава актуализация и във връзка с асистентите за сигурност. С надграждането на пакета за подкрепяне на лидера, да вземем за пример, ръководството на асистента за поддържане на лентата е доста по-удобно. Пакет Паркиране в композиция с камера 360° към този момент поддържа надлъжно паркиране и предлага 360-градусова визуализация.

Електрифицирано и мощно задвижване
Новата A-класа получава актуализирани и съвременни мотори. Автоматичната скоростна кутия към този момент е серия при всички моторизации. Гамата от бензинови мотори е напълно електрифицирана и включва 4-цилиндрови елементи в композиция със 7- или 8-степенна автоматизирана трансмисия. Като меки хибриди, те са оборудвани с спомагателна 48-волтова електрическа система, която обезпечава на автомобила още 10 кВт на старта.

При plug-in хибридите А-класата прави още по-голяма стъпка напред. Високоволтовата батерия е усъвършенствана и с помощта на увеличеното енергийно наличие автомобилът има по-голям електрическия пробег. Мощността на електродвигателя е увеличена с 5 кВт и към този момент доближава 80 кВт.
За клиентите има три разновидността за зареждане - с изменчив ток при 3,7 кВт (серийно), с изменчив ток при 11 кВт – като алтернатива, или с прав ток при до 22 кВт, също алтернатива. При последния вид, зареждане на батерията от 10% до 80% ще отнеме към 25 минути.

A-класа от Mercedes-AMG
Мощност и жанр в стилен формат - топ моделът Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+1 и изключително Mercedes AMG A 35 4MATIC2 получават още от присъщото ДНК на AMG.
Екстериорът на моделите e модифициран и обновен - ревизираните предни фарове, характерната за AMG радиаторна решетка и новата кръгла емблема на AMG вместо звездата на Mercedes с лавров венец на предния похлупак се открояват незабавно. В допълнение, новата предна престилка и мощните уширения, познати от A 45, обезпечават на A 35 ново лице в стила на AMG. Екстериорът се добавя от новия дизайн на джантите, задния спойлер, ревизираните задни фарове и отличителните кръгли изпускателни тръби (двойни при Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+).

Специфичните гени от Афалтербах могат да бъдат открити незабавно и в интериора. Серийно новата Mercedes-AMG A-класа се предлага с волан AMG Performance с спомагателни AMG бутони. С тях лидерът може да ръководи AMG характерни функционалности като тристепенната ESP или AMG Dynamics без да смъква ръката си от кормилото. А добре познатите седалки AMG Performance, се оферират и в нов съвременен цвят.

А-класата на Mercedes-AMG е получила и освежен мотор. Mercedes-AMG A 35 към този момент е оборудван и с 48-волтова електрическа система и стартер-генератор, като реализира мощ от 225 кВт или 306 к.с. с оптимален въртящ миг от 400 Нм. Като мек хибрид, стартер-генераторът обезпечава спомагателни 10 кВт.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР