С пазарното лансиране на изцяло новия си модел KONA, Hyundai навлиза

...
С пазарното лансиране на изцяло новия си
модел KONA, Hyundai навлиза
Коментари Харесай

Hyundai KONA : Ежедневна порция свежест

С пазарното лансиране на напълно новия си модел KONA, Hyundai навлиза извънредно смело и решително в напълно нов за марката сегмент- SUV В, като предлага на потребителите опция да притежават един от най-свежарските коли, които сме виждали както от компанията, така и от автомобилната промишленост като цяло.

Макар и в нов сегмент, Hyundai е една от автомобилните марки, които могат да се похвалят със сериозен триумф и знания в областта както на признатите за стандарт купе-конфигурации, по този начин и на многопрофилните и високопроходими машини, а KONA се причислява към вече пълното SUV семейство на марката в лицето на Tucson, Santa Fe и Grand Santa Fe.

Без подозрение, първото което прави впечатление в KONA е дизайнът. С остри и дръзки линии и форми, автомобилът подсказва какво ни чака както по отношение на интериора, по този начин и като пътно поведение, а точно приятни моменти и свежо насторение. За общото лъчение на автомобила спомагат и специално оформените на три отвесни нива светлинни блокове, присъщата за марката Cascading Grille челна решетка, акцентиращите върху офроуд способностите спомагателните предпазни елементи в долната част на автомобила, наличните благоприятни условия за персонализация и други.

С съществени габарити дължина от 4165 мм, ширина 1800 мм, височина от 1550 мм и междуосие от 2600 мм, Hyundai KONA е разполагаем с избор сред два мотора и съответно два типа задвижване на колелата. Еднолитровата трицилиндрова версия със 120 конски сили идва с две, а 1.6-литровата T-GDI със 177 е с четири задвижващи колела.

Друга отличителна линия на Hyundai KONA е впечатляващият набор системи за повишаване на комфорта и безопасността на борда. Автомобилът разполага със специален “плаващ ” информационен блок-дисплей, комбиниращ в себе си аудио-информационните и навигационните функционалности на бордовата система, прожекционен head-up информативен екран, FCA асистент, който употребява ориентирана напред камера и радар за вписване на възможност от удар, и при опасност задейства автоматизирано спирачната система на автомобила, система за задържане на колата в пътното платно, автоматични светлини, система за предупреждаване при позициониране на друго транспортно средство в сляпата точка на погледа на лидера, безжично зареждане на мобилен телефон (Qi стандарт) и много други.

Допълнителни усещания за Hyundai KONA очаквайте в нашия тест
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР