С първия си плаж се похвали колоритната Цветомира от последния

...
С първия си плаж се похвали колоритната Цветомира от последния
Коментари Харесай

Цвети от Hell`s Kitchen показа апетитно тяло по бански

С първия си плаж се похвали колоритната Цветомира от последния сезон на " Хелс Китчън ". Цвети сподели прелестите си по бански.

Тя не съумя да стигне до морето, а избра първокласен комплекс във врачанския край. Любимката на началник Виктор Ангелов се съблече и събра всички погледи с изрязания си бански, който не остави нищо на въображението на мъжете, които с огромен кеф зяпаха хубавото тяло на готвачката.
                             

Цвети се похвали с бразилското си дупе на скандлани секси фотоси, които е направила в плажен комплекс в село Зверино. Там тя си е наела една от вилите и целият личен състав я гледа като писано яйце. Изрязаният бански не скрива апетитните форми на врачанката и незабавно си завоюва утвърждението на мъжете.

Намериха се и такива, които не утвърждават това държание на девойката. " И ти стана като всички останали ", съскат под фотосите злобари.
                             

Явно Цвети се е отдала на подобаващ релакс след " Хелс Китчън “, завършването на учебно заведение и абитуриентския ѝ бал, а какво ще прави фурията в кухнята наесен – следва да забележим.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР