С Панихида за свободата мъж от Свиленград изрази отношението си

...
С Панихида за свободата мъж от Свиленград изрази отношението си
Коментари Харесай

Протестиращи от Свиленград опяха свободата в ковчег

С Панихида за свободата мъж от Свиленград изрази отношението си "за това, което се случва в страната ". Пред постройката на прокуратурата и съда в граничния град той сложи ковчег. На капака му бяха изписани сериозни думи за репресивния уред на страната и ръководещите.

Огнян Христонев носеше и пръскачка. Той съобщи, че тя е "символ на абсолютния цинизъм на страната, която си нагласява обвинявания към неуместните ".

Огнян и няколко от хората, пристигнали да го поддържат легнаха в ковчега, като по метод се солидаризираха с думите му, че това деяние е "символ на безнадеждността, в която сме изпаднали ".

За Огнян свободата в България с гневни темпове понижава с всеки минал ден. "Обществото се разединява, то прогонва младите, убива старите. Ако за някои свободата е кило сирене или един самун на положителни цени, аз не съм от тези хора и мисля, че най-важното е свободата. За момента не ни остава нищо друго с изключение на да опеем свободата и да се надяваме, че повече хора ще изявят предпочитание да се надигнат, да се чуе техния глас, да извикат против тази неправда, против тази проведена престъпност, наричаща себе си страна и най-сетне да си върнем България каквато е ", съобщи Христонев, представен от "Булфото ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР