С огромно нетърпение дочакваме всеки августовски уикенд, защото ни отвеждат

...
С огромно нетърпение дочакваме всеки августовски уикенд, защото ни отвеждат
Коментари Харесай

10 неща, които да включите в стайлинга си този уикенд

С голямо неспокойствие дочакваме всеки августовски уикенд, тъй като ни водят тук-там, на които се любуваме на добре изстудени питиета, приятна компания и можем да разхождаме от заран до вечер обичаните си летни. Да, някои го вършат край брега на морето, до момента в който други намират своите бягства в града или планината.
              

При роклите многообразието ни води и към мини, и към миди модели, от време на време едноцветни, различен път цветни и на красиви флорални претекстове. Допълваме листата с обичаните си уикенд облекла с комфортните бермуди в композиция с oversize и пола с типичен бял тишърт и ниски сандали.
               

Толкова доста благоприятни условия и толкоз малко лято, с цел да ги осъществим по проект. Но пък защо за ни проекти, като можем и без тях. Особено в случай че към този момент изпълнените са ни отвели край крайбрежията на Халкидики или Синеморец.

Не си забравяйте и красивите сламени шапки, тези фини гривни за глезена, аксесоарите за коса (фиби, ластици, диадаеми... ) и чантите, в които да събирате спомените си. И му се насладете на този уикенд, с цел да ви държи до идващия. А в случай че ви се пазари нещо ново и свежо, на постоянно можете да откриете чудни находки.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР