С обвинителен акт на Окръжната прокуратура във Варна на съд

...
С обвинителен акт на Окръжната прокуратура във Варна на съд
Коментари Харесай

Спипаха 36-годишна висшистка да продава наркотици във Варна

С обвинителен акт на Окръжната прокуратура във Варна на съд са предадени 36-годишната Биляна Сл. и 35-годишните Добрин М. и Калоян Ст. от Варна. И тримата ще дават отговор за осъществяване на закононарушения, свързани с наркотични субстанции, като Биляна и приятелят й Добрин са упрекнати в разпространяване на хероин и амфетамини, а съучастникът им Калоян – единствено за държане на неразрешени от закона наркотични субстанции.

36-годишната жена, която е с висше икономическо обучение, била засечена на 14 ноември 2017 година да популяризира на двама наркозависими разнообразни количества хероин и метамфетамини. Приятелят й Добрин продал на Калоян същия ден амфетамини. При претършуване в дома му са конфискувани наркотични субстанции на стойност към 100 лв.. При интервенцията на полицията в полезрението попаднал и 35-годишният Калоян. При осъществения обиск в него е открит амфетамин.

В момента Биляна Сл. е с мярка за неотклонение " Домашен арест “, приятелят й, който е осъждан, е наведен във варненския затвор. Третия съизвършител Калоян е с мярка " Подписка “.

Делото против тримата е планувано за разглеждане на 11 май тази година във Варненския областен съд      
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР