С ново гадже се похвали Галя от бившия дует Каризма.

...
С ново гадже се похвали Галя от бившия дует Каризма.
Коментари Харесай

Галя от Каризма с нова любов

С ново гадже се похвали Галя от някогашния дует " Каризма ". След като преди години певицата завърши дружбата с дуетната си половинка Миро, нищо не се знаеше за интимния живот на певицата. Галя обиколи голям брой страни, като за последно се кротна в Лондон, където сполучливо управлява организация.

Преди ден обаче Галя наруши мълчанието по отношение на персоналния си живот и зарадва почитателите с изненадващи селфита дружно с нов мъж. Певицата и непознатият Алексей споделиха съкровен миг на тераса в Лондон. Двойката се любува на сантиментален залез, наметнати с одеялце. На фона на бляскащия град влюбените гълъбчета надигат чаши пред запалена свещ. Орлин Павлов, Ваня Щерева и Десислава Моралес побързаха да лайкнат фотосите на новоизлюпената двойка, а Дара Екимова даже остави сърчица под поста.

Мистериозният мъж приказва на български във видеото, в което двамата с Галка подвигат тостове, само че от профила му разбираме, че също като певицата живее в Англия. Алексей е обиколил половината земно кълбо и споделя любовта за пътуванията също като новата си половинка. Дали двойката не се е срещнала точно на някое сантиментално пътешестване, не се знае.

За персоналния живот на певицата не се знае доста. Често се спекулира, че двамата с Миро са били двойка, само че самата Галя преди време отхвърли това. Тя споделя и по какъв начин са се разделили с артиста.

" Виждах, че на Миро му е некомфортно, и го поканих у дома да си поговорим. Попитах го какво тъкмо желае. Той отговори: " Искам да бъда самичък! ". Попитах: " Това ли е всичко? Искаш ли да създадем два паралелни самостоятелни плана? ". Той повтори: " Искам да бъда самичък! ", изясни преди време Галя и призна, че тогава й е било доста тъжно, само че се е съобразила с решението на Миро, тъй като има вяра, че в случай че обичаш някого, би трябвало да го пуснеш да си отиде. Веднага по-късно певицата посочи, че става дума за платоническа обич, а не за интимна връзка сред нея и артиста, напомня HotArena.

След като " Каризма " се разпадана, Галя се откри в Лондон точно с цел да откри любовта, надалеч от светлините на прожекторите. Явно се е получило.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР