С новия телевизионен сезон, след като телевизиите ни дадоха кратка

...
С новия телевизионен сезон, след като телевизиите ни дадоха кратка
Коментари Харесай

Сървайвър или Биг Брадър сред джунглата ще гледаме през февруари

С новия ефирен сезон, откакто малките екрани ни дадоха къса отмора от своите опити да ни забавляват, едно предаване се възроди от пепелта, само че евентуално може да загасне вечно.

Очакваме 7-ия (и може би фатален) сезон на реалити формата Сървайвър.

В България предаването стартира своето лъчение през 2006 година по , като са излъчени четири поредни сезона. Впоследствие малкия екран осъществя пети сезон през 2014 година, а след ново дълго спиране форматът е възобновен през 2022 година В другите сезони общо са взели участие повече от 100 състезатели.
               

Обикновено предаването се записва в продължение на няколко седмици на екзотична дестинация, където участниците са в изолираност. В българския формат на предаването през годините е имало разнообразни съпътстващи продукции – част от които са епизоди онлайн.

Продуцент на сезона е екипът на bTV и интернационалната компания Acun Medya, като ни дават обещание “много нови неща и изненади ”. Нова идея, нови тествания в съвсем действително време - въобще " подобен сезон, какъвто не сме виждали до момента ".  

Една от тях е, че за първи път в българското издание на „ Сървайвър “ взе участие цяло племе от известни персони, които – като тим „ Известни “ – се борят против определените посредством кастинг участници, обединени в племето „ Воини “. 

Какво знаем за новия сезон 

Десетте известни лица бяха оповестени на 22 януари в обществените мрежи с колажи, които биха отивали на едно друго известно предаване в България, в което звезди живеят под един покрив и забавляват феновете с безкрайните битови драми.

Последва рекламно видео, в което видяхме звездните участници в малко по-различна конюнктура, а точно в джунглата. Силиконови гърди, до болежка избелени зъби, муцуни вид “патешка уста ”, проява на неустрашимост, перчене на мускули и несъмнено, некомпетентност, прозираща през изкуствените снадки по главите на дамите, дългите нокти и напудрените до прекаленост мъжки лица.
               

В 7-ия сезон на " Сървайвър " ще гледаме поп фолк певицата Татяна, кулинарката Божана Кацарова, моделите Иван Булкин и Марго Купър, актрисата Снежана Макавеева и нейния колега Филип Буков, влогъра Стефан Попов – Чефо, OnlyFans модела Стефани Разсолков, ММА боеца Георги Валентинов и футболиста Благой Георгиев. Признаваме - на пръв взор има многообразие от облици, които обаче в това време наподобяват сходни (с дребни изключение, схваща се).

И представянето, и видеото ни карат да се усъмним в качеството на това, което следва да забележим, в истинността на провокациите, които ще би трябвало да преминат участниците и генерално ни води до няколко въпроса.

Има ли потребност българския фен от още една версия на Биг Брадър? 

Разбира се, във всяка телевизионна продукция могат да се открият слаби моменти, само че " Сървайвър " е предаване за духа, за човешката мощ и воля. Докато гледахме първите сезони и стискахме палци за тези, които харесвахме, се питахме в действителност ли предизвикват това на участниците, в действителност ли стоят гладни и жадни, за какво, за бога, някой би се санкционирал да взе участие в това оцеляване?!  

Стотиците участници пък бяха доказателство, че всеки може да се опитва - разнообразни хора, на разнообразни възрасти, с разнообразни истории, измежду които феновете откриваха своите нови телевизионни любимци.  
               

Представянето на племето „ Известни “ в новия сезон и видеото обаче ни накараха да чакаме не борби за оцеляване, а кавги и интриги, доста " стойки и чупки " и най-много проява на его в големи дози.  

И въпреки всичко остана някаква вяра, че ще забележим мощна игра, съобразителност, стратегическо мислене, забавни обрати, до момента в който не оповестиха и " изцяло непознатите, минали през кастинг " участници, които ще бъдат в племето " Воини ". 

Е да, но не.

Отново красиви лица, още един сексуален модел, тъй като очевидно един не е задоволителен за интригата и още...

Срещу " известните " ще се изправят футболистът Цветелин Ставрев, брокерът Павел Здравков, гемологът Светослав Славчев, стилният дизайнер Едис Пала и юристът Крум Цонев, а дамите - инфлуенсърът Мария Обрейкова, акаунт мениджърът Елина Панайотова, актьорът Златомира Опрова, екскурзоводът Геновева Иванова и студентката Ермина Боянова.  

И още веднъж чувството, че ни чака не " Сървайвър ", а Биг Брадър.   

 
               

Форматът потегля по през февруари, като продуцентите дават обещание доста изненади,  само че някак искрено ни е боязън какво ще забележим на екрана.  
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР