С нов директор е от днес Общинско предприятие Организация и

...
С нов директор е от днес Общинско предприятие Организация и
Коментари Харесай

Екс шеф на полицията в Димитровград поема паркингите

С нов шеф е от през днешния ден Общинско дружество „ Организация и надзор на придвижването, паркинги и защита " в Димитровград, осведомят от локалната администрация.

На поста е назначен Тенчо Георгиев, който е с 18-годишен стаж в системата на Министерство на вътрешните работи, където стартира от полицейски чин контрольор и доближава до основен контрольор.

В интервала от 2014г. до 2019г. той е шеф бранш „ Криминална полиция “ и заместник-началник в Районно управление-Димитровград, а от 2019г. до юни 2021г. е негов шеф. От средата на предходната година досега работи в частния бранш.

Тенчо Георгиев е приключил Академията на МВР-София с професионална подготовка „ Противодействие на престъпността и запазване на публичния ред “. Магистър е със компетентност „ Местно самоуправление “ от УНСС.

Досега шеф на общинското дружество „ Организация и надзор на придвижването, паркинги и защита " в Димитровград бе Красимир Янчев, който напусна мястото си като общински консултант от ГЕРБ в локалния парламент, с цел да бъде назначен.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР