"С номер 32 ГЕРБ тръгва към предстоящите парламентарни избори с

...
"С номер 32 ГЕРБ тръгва към предстоящите парламентарни избори с
Коментари Харесай

Росен Желязков с голяма новина за нов пост на Борисов след изборите

"С номер 32 ГЕРБ потегля към идните парламентарни избори с вяра, оптимизъм и отговорност ", това сподели някогашният транспортен министър и депутат от ПГ ГЕРБ Росен Желязков. Коментарът му пристигна директно откакто стана ясно.

Росен Желязков, Снимка: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ
"Надежда, че в тези сложни, спешни моменти, българите са разбрали кои партии са устойчиви и подсигуряват сигурността, кои сеят популизъм и кои партии се пробваха да внушат, че разрухата е единственото решение за смяната. В идващия парламент ГЕРБ ще бъде главен участник в едно ръководство, което ще подсигурява и поддържа смяна, която ще бъде със стъпки напред, а не с крачки обратно ", добави Желязков.

По думите му в предизборната акция ГЕРБ ще заложи на плюсовете на партията.

"На минусите на популизма и отрицанието заложиха тези, които не съумяха близо една година да сформират стабилно държавно управление, което даде опция да се ръководи без стратегия и виждане по какъв начин българинът да живее по-добре ", сподели Желязков.

Според него партиите на разрухата са тези, които изчегъртваха ГЕРБ. Той добави, че водачът на партията Бойко Борисов ще бъде депутат.

"Нашият номер на изборите е 33 – елементарно се помни. Това, което е значимо за нас, е че и ние ще създадем всичко допустимо в предизборната акция да станем първа политическа мощ, тъй като ГЕРБ са наш главен конкурент и се готвим за съответни законодателни промени, с които да влияем на отрицателното въздействие на рецесиите ", обявиха пък от Българска социалистическа партия.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР