С невероятен успех премина конференцията на БСП в Добричка община.

...
С невероятен успех премина конференцията на БСП в Добричка община.
Коментари Харесай

БСП-Добрич тръгва към местните избори със силна листа и амбиции за победа

С необикновен триумф мина конференцията на Българска социалистическа партия в Добричка община. На нея участваха 143-ма от общо 154 делегати, организационният секретар на Българска социалистическа партия - Борислав Гуцанов и националният представител от " Българска социалистическа партия за България ", определен от Добрич - Мая Димитрова.
По време на конференцият всички присъстващи делегати застанаха зад кандидатурата на Соня Георгиева, която да бъде издигната за втори следващ мандат за кмет на община Добричка. През годините Георгиева се е потвърдила като сполучлив кмет, а упованията на социалистите са тя да завоюва още на първи тур.
Конференцията подреди и утвърди и листата с общинските съветници, а в следствие утвърди и претендентите за кметове в дребните обитаеми места в региона.
Председател ня Българска социалистическа партия в района - Живко Желев, беше номиниран още веднъж за кмет на село Паскалево -  за седми следващ път. За кмет на село Царевец за 11-ти път беше одобрена Маргарита Стоянова, която е и най-дългогодишно управлявалият кмет в България.
“Когато Българска социалистическа партия има сходна мощна и дейна организация, тя си слага високи цели - спечелването на кметските позиции още на първи тур. И откъсването на от ден на ден обитаеми места от феодалния модел, който ГЕРБ и Движение за права и свободи постановат в цялата страна ”, съобщи Борислав Гуцанов пред препълнената зала. Той добави, че задачата на социалистите е да предпазят страната от замесване във боен спор, което на процедура се случва при четворната коалиция на ГЕРБ, Политическа партия - Демократична България и Движение за права и свободи: " Те на всичкото от горната страна, правят национално изменничество, разпродавайки и раздавайки имуществото на армията ни, с цел да подкрепят Украйна ", сподели още Гуцанов.
Организационният секретар на Българска социалистическа партия насочи апел към всички социалисти идната седмица да се причислят към обичайния събор на Бузлуджа, който тази година ще се организира на 29 юли под мотото " Бузлуджа за мир ": " Освен че ще отпразнуваме 132-та годишнина на нашата партия, ще дадем старт и на акцията за локалните избори на Българска социалистическа партия. Кампания, в която ще се борим за победа! ", съобщи социалистът.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР