Беше пуснато обезпокоително видео, показващо момента, в който собственик на

...
Беше пуснато обезпокоително видео, показващо момента, в който собственик на
Коментари Харесай

Възрастен собственик на ресторант в Тексас, нападнат от заподозрени, които отказаха да платят сметката и все още са на свобода

Беше пуснато тревожно видео, показващо момента, в който притежател на ресторант в Тексас е бил атакуван от група обвинени, че споделя отхвърли да заплати храната им в заведението му.

Видеото снима Серхио Алберто Васкес, който е на към 70 години, по какъв начин се изправя против хипотетичните побойници в неделя пред своя мексикански ресторант Chekos, " в Остин, където той споделя, че един от тях го е повлякъл на земята, до момента в който различен го е биел.

Васкес сподели на Fox 7 Austin, че групата - формирана от две дами и един мъж - му сподели, че няма да платят чека си, което го накара да изиска те да изоставен пространствата. 

Екранна фотография на обвинените, за които притежателят споделя, че са отказали да платят храната си в Остин, Тексас. (Fox 7)

На излизане непокорната група стартира да троши чинии, което накара Васкес да извади телефона си и да ги последва на открито, с цел да направи фотография на регистрационния номер на автомобила им.

„ И чове...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР