С наближаването на празничния сезон един моден елемент, който никога

...
С наближаването на празничния сезон един моден елемент, който никога
Коментари Харесай

12 черни парти рокли за 12-ия месец в годината

С наближаването на празничния сезон един фешън детайл, който в никакъв случай не излиза от мода, е класическата черна рокля. Черните рокли са безконечен избор за празнични мотиви, защото излъчват грациозност, изисканост и еластичност. Черният цвят е повсеместен хвалебствен и може да се носи от всеки, без значение от тена на кожата или вида на тялото. Черните рокли също са необикновено гъвкави, защото могат да се комбинират с всичко, което ги прави подобаващи за необятен набор от събития, от публични вечери до другарски събирания. Ето за какво не е изненада, че черните рокли са наложителни за празничния сезон.

Що се отнася до известните стилове, има няколко трендове, които си заслужава да бъдат прегледани. Един жанр, който сигурно ще притегли вниманието, е кадифената рокля. Меката и първокласна текстура на кадифето придава нотка искра и изисканост на всяко облекло. Друг известен жанр е роклята с пайети, която е идеална за тези, които желаят да създадат изказване и да се откроят от тълпата. Блестящите пайети улавят светлината красиво, карайки роклята да свети и сияе. За тези, които избират по-сдържана визия, роклята с едно рамо е превъзходен вид. Този жанр е по едно и също време грациозен и съвременен, като асиметричното деколте прибавя нотка драматизъм. И най-после, мрежестата рокля с презрамки и сатенена рокля също са известен избор за тези, които желаят да прибавят малко текстура и измерение към облеклото си.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Swantje Soemmer (@swantjesoemmer)

 

Когато избирате черна рокля за празничния сезон, би трябвало да имате поради няколко фактора. Първо, значимо е да вземете поради мотива и дрес кода. Официално събитие може да изисква по-дълга рокля с повече покритие, до момента в който инцидентно събиране може да разреши по-къс и по-игрив жанр. Второ, видът на тялото и персоналният жанр също би трябвало да се вземат под внимание. Аксесоарите и обувките също могат да играят значима роля в завършването на тоалета. Елегантно колие или обеци могат да прибавят малко блясък към семпла черна рокля, до момента в който чифт обувки с каишки на ток могат да удължат краката и да прибавят малко височина. Имайки поради тези фактори, човек може да откри съвършената черна рокля за празничния сезон, която освен наподобява ужасно, само че и ги кара да се усещат уверени.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Alexia Eram(@alexiaeram)

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР