С наближаването на Коледа обикновено се сещаме за топли спомени

...
С наближаването на Коледа обикновено се сещаме за топли спомени
Коментари Харесай

Вижте как са изглеждали любимите ни музиканти като деца!

С наближаването на Коледа нормално се сещаме за топли мемоари от детството. С тях идват и албумите със фотоси, само че не във фейсбук, а тези на хартия, които родителите ни пазят прилежно като богатство.

Любимите ни музиканти също имат такива фотоси – преди да станат световноизвестни звезди, те са били просто елементарни хлапета като всички нас. В галерията ни можете да видите редки фотоси на Майкъл Джексън, Фреди Меркюри и Брайън Мей, които през днешния ден имат колекционерска стойност за най-големите почитатели на великите музиканти.

Ще откриете и няколко занимателни фрагмента, измежду които и фотографията на Кейти Пери като дете, съпоставена от мнозина със звездата от Мили Боби Браун, както и тази на Тейлър Суифт, за която в мрежата се майтапят, че на нея певицата наподобява като че ли е родственик на Доналд Тръмп. Фигурира и Адел, чиято жизнерадостна усмивка явно е нейната запазена марка още от детската градина. Ще видите и Ариана Гранде, която е вярна още от дете на емблематичната си прическа с висока опашка.

Разгледайте ги в галерията!

 
10 обстоятелството за Фреди Меркюри, които може би не знаете

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР