С много музика, забавни игри и добро настроение хората на

...
С много музика, забавни игри и добро настроение хората на
Коментари Харесай

Кметът на „Родопи“ събра хората от третата възраст на коледн...

С доста музика, занимателни игри и положително въодушевление хората на третата възраст в община „ Родопи “ означиха настъпването на Коледно-новогодишните празници.

Празникът на възрастните хора се организира под патронажа на кмета на община „ Родопи “ Павел Михайлов. Тържеството почетоха ръководителят на Общински съвет „ Родопи “ Георги Цанков, заместник-кметът Борислав Инчев, кметовете на Първенец Ренета Плевнелиева, на Крумово-Румяна Самоковарева и на Кадиево Лиляна Петрова, както и кметският наместник на Скобелево Петко Петков.

Млади по дух и витални, с кръшни български хора и танци, пенсионерите от клубовете в обитаемоте места се веселиха на коледното празненство, което се организира в известно заведение в Първенец.

„ Скъпи другари, изпращаме една сполучлива година, в която показахме, че в община „ Родопи “ може да се работи за хората и обитаемоте места. Щастлив съм, че в навечерието на Рождественските празници сме дружно. Пожелавам ви да се радостните и да отнесете коледно въодушевление в домовете си. Желая ви от сърце здраве, усмивки, наслада и любов в фамилията “, пожела кметът Павел Михайлов.

Томбола с доста награди зарадва пенсионерите, а огромната изненада беше златно  късметче от първото взаимно новогодишно празненство. Подаръкът от Тодорка Георгиева от пенсионерски клуб „ Културна среща “ в село Крумово отиде в клуба в село Първенец, откакто кметът Павел Михайлов изтегли печелившия номер.

С юношески възторг хората от „ златната възраст “ демонстрираха забележителни танцувални и певчески умения. Празникът продължи до късния следобяд на деня.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР