С лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов поиска МВР да се

...
С лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов поиска МВР да се
Коментари Харесай

Борисов посочи престъпления на Кирил Петков, вече се предлага на "Демократична България"

С водачът на ГЕРБ Бойко Борисов изиска Министерство на вътрешните работи да се сезира за закононарушения, осъществени от някогашния министър председател Кирил Петков.

Според Борисов наследникът му като постоянен министър-председател е нарушил закона, неподписвайки от Съединени американски щати, както и ненамирайки слотове за тяхното разтоварване.

Петков уточни, че не желал да взима такова стратегическо решение в последните дни на кабинета. Затова го е оставил на служебния кабинет, който в последна сметка реши България да получи. Това бе придружено с обвинявания към кабинета " Петков " и разнообразни версии на двете страни за сделките.

В последна сметка неналичието на газ докара до това кабинетът да договарянията за възобновяване на доставки от съветската държавна компания " Газпромекспорт ".

На конференцията водачът на ГЕРБ на няколко пъти повтори, че постоянният кабинет е оставил " безпорядък и съсипия ". С този претекст служебният кабинет, назначен от Румен Радев, сътвори и спешният щаб в енергетиката.
Борисов употребява тезата за закононарушения на Кирил Петков по-малко от месец откакто задочно предложи общи дейности с " Продължаваме промяната " в идващия парламент. То бе отхвърлено от водачите на групировката с аргумент, че в случай че правосъдната система бъде реформирана Борисов ще влезе в пандиза, както и апели за неговото пенсиониране.

Днес Борисов обърна посоката и потърси съдействие с " Демократична България ". Изказа се позитивно и за Слави Трифонов.
Подробности очаквайте по-късно на.

Всичко, което би трябвало да знаете за:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР