С лансирането на нов аксесоар, Porsche дава възможност на собствениците

...
С лансирането на нов аксесоар, Porsche дава възможност на собствениците
Коментари Харесай

Porsche с нова палатка за покрив

С лансирането на нов аксесоар, Porsche дава опция на притежателите на нейните артикули да изпитат напълно ново преживяване с тях, а точно да спят върху техните тавани.

От Porsche споделят самоуверено, че новият артикул на подразделението й Porsche Tequipment е в положение да трансформира спортната кола в хотелска стая за тези от клиентите, които обичат природата и желаят да прекарат повече време там.

Сгъваемата палатка е съвместима с моделите 911, Macan, Cayenne, Panamera и Taycan, като монтирането й може да се реализира и без релси.

Палатката, която е оценена на 4980 евро и с предстоящи първи доставки през ноември тази година, идва с два странични и един горен прозорец, и предлага опция за къмпингуване на двама индивида.

В разгънато положение, новата палатка на Porsche е с основа 210 на 130 см, а височината е 118 см. В прегънат вид, размерите на куфара са дължина 146 см, широчина 140 см и височина от 33 см, а тежестта е 56 кг.

От Porsche разясняват, че оптималното натоварване на палатката е 190 кг при налични релси на тавана и към 140 без тях. Като оптималната скорост на придвижване при инсталирана палатка, от компанията показват 130 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР