Обръщение на досегашния областен управител на Пловдив :Уважаеми жители на

...
</TD
>Обръщение на досегашния областен управител на Пловдив :Уважаеми жители на
Коментари Харесай

Илия Зюмбилев: Оставам със силна вяра в Бог и в светлото бъдеще на Пловдив и областта

Обръщение на досегашния регионален шеф на Пловдив:

" Уважаеми поданици на Пловдивска област,

Днес се обръщам към вас с усеща на признателност и задоволство, до момента в който приключвам своя мандат като регионален шеф на Пловдив Област. През последните месеци имах достойнството и отговорността да послужвам на нашата Родина България, работейки дружно с вас за възстановяване на нашето общо бъдеще.

Изминалият интервал беше изпълнен с провокации и благоприятни условия, които успяхме да преодолеем и осъществяваме вследствие на взаимните старания на локалната администрация, бизнеса и гражданското общество. Гордея се с постигнатото – от сполучливите инфраструктурни планове до поддръжката за културните и обществени начинания, които направиха Пловдив и региона още по-привлекателени и динамични.

Искам да изразя своята откровена признателност за доверието, поддръжката и Божията протекция.

Предстои ни нов стадий и съм убеден, че актуалният регионален шеф ще продължи сполучливо започнатото и ще работи със същата отдаденост за благополучието на жителите на региона.

На него поисквам здраве, сили и триумфи в новите провокации, пред които ще се изправи.

Оставам със мощна религия в Бог и в светлото бъдеще на Пловдив и региона. Благодарен съм за всяка опция, която ми беше дадена да работя за богатството на нашата Родина България ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР