С кутии за събиране на дарения по време на Роженския

...
С кутии за събиране на дарения по време на Роженския
Коментари Харесай

С дарителски кутии на Рожен, Община Смолян се включва в дарителската кампания в помощ на Кристин

С кутии за събиране на дарения по време на Роженския събор, Община Смолян се включва в дарителската акция в помощ на 2 – годишната Кристин Терзиева, която преди дни претърпя трансплантация на сърце в Индия, осведоми градоначалникът Николай Мелемов.

„ От известно време тече акция по набиране на средства за дребната Кристин от Смолян, която получи ново сърчице. По информация на околните, четири седмици по-късно Кристин се усъвършенства, сърчицето работи добре, параметрите са в норма. На този стадий обаче остава под непрекъснати интензивни грижи и стеснен достъп от заплаха от евентуални инфекции. Медикаментите, които получа за дневен престой възлизат сред 1000 и 2000 $. Ето за какво, Община Смолян се включва с поддръжка в акцията в помощ на детето. В дните на събора в Рожен ще бъдат сложени кутии за подаяние, тъй че всеки който желае може да помогне “.

В Смолян са проведени редица акции в помощ на Кристин, в които се включиха стотици, с вярата да оказват помощ на дребното дете.

Всеки с опция и предпочитание може да направи подаяние с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut или по IBAN сметка:

https://pavelandreev.bg/campaign/jivot-za-bebe-kristin

Банка: Алианц Банк България

IBAN: BG30BUIN95611000705319

BIC: BUINBGSF

Получател: Фондация Павел Андреев

Основание: Дарение за Кристин Терзиева
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР