С критики към връщането на Делян Пеевски в политиката като

...
С критики към връщането на Делян Пеевски в политиката като
Коментари Харесай

С критики към Пеевски и прокуратурата започна кампанията на "Продължаваме промяната"

С рецензии към връщането на Делян Пеевски в политиката като лидер на кандидатдепутатски листи стартира акцията на коалиция " Продължаваме промяната ", с водачи досегашните министри на стопанската система и финансите Кирил Петков и Асен Василев. Като " наши първи и най-потенциални сътрудници " Петков дефинира " Демократична България " и. Бе посочено, че се водят диалози с обособени членове на Българска социалистическа партия и " ИТН ".

" Делян Пеевски е лидер на листа, а имаме прокуратура, която се задейства преди даже Конституционният съд да се е изразил за моето поданство. Това в действителност значи, че имаме потребност от смяна ", сподели Кирил Петков и изброи, че препоръчаният още веднъж за народен представител от Движението за права и свободи (ДПС) е глобен за корупция и търговия с въздействие по закона " Магнитски ", както и че.

Бившите министри дадоха поръчка, че програмата на политическата групировка ще бъде качена на до няколко дни. Петков и Василев се дефинираха като " диалогични и продуктивни ", обявиха, че ще водят " положителна акция ", само че и чакат политически офанзиви по линия на проблема с двойното поданство на Кирил Петков.

" Единствено леко ме тормози, че не ме конституира конституционният съд и по едно и също време с това профилираната прокуратура се задейства, само че мен изобщо не ме е боязън, направих всичко, което можах ", сподели Кирил Петков. " Справедливостта ще бъде изменена дружно с основния прокурор и хората в правосъдната система, които би трябвало да бъдат заменени ", добави някогашният министър на стопанската система.

Видимо подразнен от въпросите за двойното поданство на Петков, Асен Василев прекъсна тематиката и сподели: " Петнайсет пъти ни питат едно и също! Ще изчакаме решението на Конституционния съд и ще забележим какво ще стане " и избра да уточни част от предизборните обещания на " Продължаваме промяната ": " Да спрем кражбите и парите се насочат към същинско обучение, същинско опазване на здравето, да махнем страха и феодализма, обхванал България ", сподели някогашният министър на финансите.

След изявленията пред публицисти брандиран бус на " Продължаваме промяната " потегли за предизборната обиколка на Петков и Василев, дружно с част от водачите на кандидатдепутатски листи. Първите посетени от тях места ще са в Северна България.

На откриването на предизборната акция на " Продължаваме промяната " не участва лидерът на листата в 25 многомандатен изборен регион (МИР) в София - рапърът Христо Петров, прочут като Ицо Хазарта. По думите на Кирил Петков той ще се включи в акцията в неделя (17 октомври) във Варна.

Каква ще е актуалната предизборна акция четете
Интервю на " Дневник " със съпредседателя на " Демократична България " Христо Иванов четете

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР