С Красимир Каракачанов се познаваме много добре. Решавали сме различни

...
С Красимир Каракачанов се познаваме много добре. Решавали сме различни
Коментари Харесай

Цветелин Кънчев намекна, че пребитият във Войводиново командос е бил пиян

" С Красимир Каракачанов се познаваме доста добре. Решавали сме разнообразни спорове на софра, на маса. При вълненията в Красна поляна от 2007 година седнахме, почерпихме се и нещата се потушиха. Всичко може да се реши на една хубава софра с една хубава ракия. Правя неповторима ракия от горски малини, която прави чудеса, основава топлина у хората, подготвя ги да си подадат ръце. " Това сподели водачът на партия " Евророма " Цветелин Кънчев във връзка със случая в с. Войводиново и изказванията на някогашния народен представител от Движение за права и свободи Александър Методиев (Бат Сали), че Кънчев и Каракачанов са обикаляли ромски махали да купуват гласове.
Кънчев съобщи, че би трябвало да се разгласяват пробите за алкохол и на двете страни, както и записите от видеокамерата, само че без съкращения.
" След това ще ви опиша доста забавни неща. Защото, когато нещата стоят по различен метод, записите изтичат доста бързо . На записа се вижда по какъв начин стартира и по какъв начин завършва всичко ", сподели още Кънчев в изявление за bTV.
Той попита за какво когато командос от 68-ма бригада е умъртвил служител на реда, не са се вдигнали всички. Кънчев посочи, че тогава командосът е бил в ареста 9 дни и е бил освободен с подписка, а сътрудниците му от бригадата са ръкопляскали в съда. " Командосът има ли право да убие служител на реда? Това е безспорна ПР акция на локалните управляващи на община Марица, те считат, че по този начин ще си подсигурят гласоподавателите ", сподели Кънчев.
Става въпрос за случай, при който сержантът от 68-ма бригада " Специални сили " Ангел Желязков намушква смъртоносно служител на реда Добромир Лазаров. Причината - скандал поради жена, дознателката Люба Алексова. Тя била гадже на Желязков, само че когато станала дознателка в Министерство на вътрешните работи в Карлово, се среща с Лазаров и стартира връзка и с него. Самият Лазаров също имал връзка с друга жена. В последна сметка, след приложимост на алкохол от страна на командоса, Лазаров и Желязков се срещат по самодейност на служителя на реда, с цел да решат " нещата по мъжки " и макар че Желязков, по негови думи, в началото не е желал. По показанията както на Желязков, по този начин и на Алексова, която го закарва до мястото на срещата, Лазаров атакува пръв и удря кроше на командоса, а по-късно той вади ножа.
По думите му по същия метод би трябвало да се проверяват кой транспортира кокаин с яхти и кой източва банките.
От своя страна ген. Шивиков описа, че 33-годишният снайперист Валентин Димов е бил атакуван в тил, ударен в тила в миг, когато се е качвал в колата си, а ромите " го нападнали, като животни ". По думите му по-голям % от закононарушенията се правят от хора от ромски генезис, само че по тази причина е отговорен политическия хайлайф.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР