С Карузо Гала“ концерт ще бъде открит 12-ия сезон на

...
С Карузо Гала“ концерт ще бъде открит 12-ия сезон на
Коментари Харесай

Карузо Гала концерт представя най-значимите арии от репертоара на великия тенор



„ С „ Карузо Гала “ концерт ще бъде открит 12-ия сезон на фестивала „ Опера в Летния спектакъл “ Варна на 11 юни. След това грандиозното събитие ще се реалокира на сцената на Античен спектакъл – Пловдивна 12 юни, сподели в „ Преди всички “ Магдалена Сотирова,организатор на „ Карузо Гала “ концерт.

Италианските тенори Фабио Армилиато и Анджело Фиоре идват в България при започване на юни за два гала-концерта, отдадени на един от най-бележитите тенори в историята на операта – Енрико Карузо.

" Програмата съдържа известни типичен арии, неаполитански песни, камерни арии и това прави този театър спектакъл в действителност неповторим, ще вземат участие петима тенори, превъзходни артисти и удоволствието и за музиканти, и за аудитория ще е необикновено, разясни още Сотирова.

В брилянтния състав от солисти в „ Карузо Гала “ място намират три одобрени имена от българската сцена. Златните гласове Иван Момиров, Валери Георгиев и Даниел Дамянов са актьори с интернационално самопризнание и гастроли на най-престижните оперни подиуми в Европа и света.
Още по тематиката в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР