С какво си уплътнява времето култовият великотърновец Митьо Пищова? Бохемът

...
С какво си уплътнява времето култовият великотърновец Митьо Пищова? Бохемът
Коментари Харесай

Митьо Пищова с култов коментар за прякора си

С какво си уплътнява времето паметният великотърновец Митьо Пищова? Бохемът Димитър Маринов се е отдал на отмора и обикаля курортите, описа самият той в подкаста на Алпер Чочев, написа " Телеграф ".

В собствен жанр Митьо скандализира с паметни изявления.

Той разкри от къде идва прякора му. Като студент в Свищов имали обща комунистическа баня и тъй като бил по-надарен с 24 см му лепнали прозвището Пищова, а студентките, които " порил кат риби " го удостоверили.

Митьо не пропусна своята уязвимост - женския пол, като бе безапелационен, че и на 60 години " още ги цепи като дърва за огрев ".

Шесткратният несполучлив кандидат-кмет на Велико Търново, кокетен от глава до пети във " Версаче ", отсече: " Митьо Пищова е номер 1, Митьо Пищова ще остане в историята... ".

Той показа и за приятелите си от ъндърграунда, като Илия Павлов, които ги " поубили ". Когато се стигнало до това, към 2000 година, той направил завой, отказал се от всевъзможни групировки и тем сходни и решил да се занимава с политика. Митьо обаче не издаде какъв брой са коствали кебапчетата, които е раздавал по време на предизборните си акции.

Иначе себе си дефинира като " човек на лукса, пари, яхти, лукс и доста секс и то всевъзможен ". Аз съм фен на модерния секс - от А до Я.

" Нямам време да пиша книга за себе си, имам време единствено за моделки и за расови дами - 1,75, 45-50 кг, палави, перверзни и могат всичко ", продължи Пищова.

Митьо изясни какво толкоз харесват у него дамите и по какъв начин е съумял да вкара в леглото си над 3000. " Защото мога да ги дъня по 4 часа, но 24 си е 24 ".

Относно присъединяване си във " Вип Брадър " пък сподели: " И там бях да им нарязвам прашките, и там бях да им целувам дупетата, и там бях да ги разпарям. ".

Митьо се изфука, че разрушил останалите участници в риалитито. С попфолк артистът Коцето имали най доста гласове. " Коце, обичaм те, ти си ми другар от 2006 година до през днешния ден, ела ми на посетители в Арбанаси, Велико Търново, да те посрещна като Тодор Живков ", прикани Пищова на ваучър Константин.

Митьо е уверен, че го харесват всички, освен манекенките и миските, тъй като бил душа човек, единствено той помагал на сираците, а и самият Маринов бил израснал без родители и знаел какво е.

Най-трудният миг в живота му бил, когато се наложило 8 години лежи по лечебни заведения. Добре, че имал спестени пари, които отпътували за лекуването му. И макар че помагал на всички, когато получил инфаркт никой не отишъл да го види.

" 4 инфаркта имам и съм ги получил не с жена, а с 4 дами. Първият път, когато получих инфаркт бях на " Боровец " с три, върнах се тука, извиках от Варна още едни гимнастички - 4. Варна - 4 гимнастички, " Банско " - 4 скиорки, в София с 4 манекенки и във Варна - един ваучър с 4 хубавици ", описа за премеждията си и прекомерния секс Митьо.

Баба Ванга, с която бил другар му споделила, че ще пристигна ден, когато ще се занимава единствено с дами. " 4 пъти ще загивам от дами и ще умра сред 2 дами - млади, доста млади ", предрекла му пророчицата.

" Поря ги кат риби, пълня ги кат агнета за Гергьовден, обаче имам единствено един наследник ", заявява Пищова.

Иначе разводи нямал, само че бил живял с общо 5 дами. " 19-24 и на 25 се разделяме, остаряват ", разкри условията си, към които се придържа великотърновецът.

А неговият татко пък бил огромен безгрижник и прахосал всичките си пари, само че дядо му бил богат и наследил много от него.

Около 2000 година имал бизнес с образуване на състезания за хубост. Интересното е, че една от победителките получила много ексцентрична премия - 100 кила суджук. " Тогава беше инфлация, купонна система - 2000 година, ще го раздаде на роднините да хапнат ", изясни Митьо.

И продължи за състезанията: " Аз, които ги харесам не ги върша първи, взимам ги на екскурзия 15 дни, помпай всеки ден гумите по 3 пъти, устоявам я, върша я държанка и си живее кат цар ".

А формулата да те харесват дамите на Пищова е: " Трябва да му лае човката, да може да ги пори по 2-3 часа, да ги зариби, да бъде гальовен: " Здравей, Слънчице, по какъв начин си Миличко, какво правиш? Вечери, шампанско, свещи. ".

По всичко проличава, че Митьо е благополучен от живота и това, което му се е случило досега. Нищо не му липсвало и си пожелава единствено здраве, другото съумял да го има.

Митьо Пищова разказа в резюме живота си по този начин: " Пари, разврат, лукс, ястие, пиянство и агънца - 20-годишни. "

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР