С изумителен спектакъл в Античния театър, съчетал музикално и филмово

...
С изумителен спектакъл в Античния театър, съчетал музикално и филмово
Коментари Харесай

Гигантски HD eкран и оркестър с 250 музиканта за LORD OF THE...

С удивителен театър в Античния спектакъл, съчетал музикално и кино прекарване, идва краят на именитата сага „ Властелинът на пръстените: Завръщането на краля “ и началото на цяла поредност от сходни събития. Билетите за първата дата на The Lord of The Rings in Concert: The Return of The King, 1 август, неделя, към този момент са изчерпани, места към момента могат да се намерят за 2 август, понеделник.

Гигантски HD екран и голям екип от музиканти ще се погрижат да пренесат публиката в Средната земя през вълшебната атмосфера на Античния спектакъл, с цел да изживее висшата кулминационна точка на трилогията и несъмнено – обичан на почитателите, героичен край с Битката на Пеленорските поля, най-голямото стълкновение във Войната за пръстена и най-грандиозния конфликт за цялата Трета ера.

Докато на впечатляващия HD екран вървят епичните борби от екранизацията на кино лентата, на сцената ще се качат 250 музиканти, които ще изпълнят онлайн три часовата музикална интерпретация на наградения с Оскар автентичен саундтрак на Хауърд Шор. Швейцарският оркестър и хор, воден от маестро Людвик Уики – The 21st Century Symphony Orchestra & Chorus, надареното сопрано Кейтлин Луск и хорът и оркестър на Държавна опера-Стара Загора са основните настоящи лица на сцената на Античния спектакъл.

Форматът филм, смесен с музика онлайн, вълнува милиони фенове в България и в целия свят. Локацията на спектакъла е неповторима и за интернационалните уредници от LORD OF THE RINGS IN CONCERT, като провеждането му на място с културна и историческа значителност като пловдивския Античен спектакъл е първо в международен мащаб.



Билети на цени от 90 и 100 лв. за 2 август се продават във всички каси на Ивентим – Билетен център пред община Пловдив, в туристически информативен център на пл. „ Римски стадион”, билетна каса на Античен спектакъл, в Дом на културата „ Борис Христов”, OMV, билетен център НДК и други, както и онлайн на www.eventim.bg

Събитието се реализира с поддръжката на община Пловдив като част от Културния календар на града за 2021 година.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР