С изтънчения си и добре известен вкус Карте Ноар с

...
С изтънчения си и добре известен вкус Карте Ноар с
Коментари Харесай

Как да пиеш кафето си като французин

С изтънчения си и добре прочут усет Карте Ноар с годините се постанова като на мечтаната марка качествено Френско кафе. Тук може да се запознаете с част от историята му и аргументите точно то да се трансформира марка номер едно за цяла Франция.

Кафе-културата в Париж процъфтява наред с изобилието от храна и виновност. Френските ни братовчеди са специалисти в това постоянно да намират уместно време, в което да се поглезят и задоволят сетивата си. Точно това се оказва и ролята на упоменатото към този момент кафе - във всяко бистро, на всяка уличка и по терасите на булевардите се разнася неустоимият усет на чаша преди малко приготвено ароматно кафе от капсула.

Ако вашия живот ви се коства нервозен или прекомерно забързан, постоянно може да опитате по метода на парижани. Жителите в столицата на шика ви провокират да отделите 10 минути единствено за себе си, в които да изпиете своята чаша прохлада и сила.

Луксозната марка е основана преди към съвсем 40 години от специалиста в региона René Monnier. Буквално преведено името на опаковката значи черна карта, а това, което прави възторг на Френския пазар на кафе, е това, че точно този тип показва неустоимия, луксозен усет на чистата арабика. Обратно в 70-е години, единственото предлагано кафе по щандовете било примес от арабика и робуста.

Карте Ноар доразвива усета на нацията, като в същото време внася революционни хрумвания в пакетирането и представянето на неговата марка. По това време другите марки кафе се оферират само в твърди кутии. Тогава Ноар взема решение, че може да разчупи рестриктивните мерки в дизайна, като направи по този начин, че опаковката да отразява малко или доста френската просвета и метода на живот на парижаните. Неговото предпочитание е всеки да си мечтае да има сходно пакетче, като от време на време и през днешния ден даже се дава като сантиментален жест сред влюбени.

Избраната пътека се оказва вярната и към този момент няколко десетилетия марката продължава да бъде все по този начин известна и харесвана, а в това време и в крайник с всички нововъведения и трендове в кафе-индустрията.

 кафе

Днес Карте Ноар може да се похвали с разнообразни типове неустоимо еспресо за кафенета или кафе-машини, които могат да бъдат поръчани или направени и поднесени при разнообразни случаи - от утринно разбуждане, през обедна отмора за ободряване, до вечерна безкофеинова напитка единствено за ценители.

Следващия път, когато усетите, че умората ви побеждава, вземете кроасан и чаша топло кафе и се насладете на усетите, ароматите и комфорта, които те могат да ви донесат.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР