С изпълнения на любими танцови и музикални формации и 3D

...
С изпълнения на любими танцови и музикални формации и 3D
Коментари Харесай

A1 подарява на София „Истинската Коледа“ с ансамбъл „Българе“, „Виво Монтана“ и много други любими изпълнители


С осъществявания на обичани танцови и музикални обединения и 3D мапинг София навлиза в коледния сезон. A1 подарява на жителите и гостите на столицата празничния театър „ Истинската Коледа “ пред Народния спектакъл „ Иван Вазов “ на 1 декември вечерта.

Той ще показа по атрактивен и вълнуващ метод както българските обичаи, по този начин и един съвременен взор към празника.

Главни настоящи лица в него ще бъдат танцьорите от отбор „ Българе “. Заедно с тях на сцената ще излязат музикантите от „ Виво Монтана “, пианистът Кристиян Попов, „ Нана денс проджект “ и още доста други реализатори. Сградата на театъра също ще е част от шоуто, като върху нея ще се проектират разнообразни картини, свързани с най-светлия християнски празник.



Всички, които желаят да проследят онлайн концерта, са добре пристигнали пред Народния спектакъл след 18:00 часа на 1 декември, когато стартира празничната стратегия на Столична община. „ Истинската Коледа “ ще стартира незабавно след формалното запалване на светлините на коледната елха, което е в 19:00 часа.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР