С илната държава трябва да е в служба на всеки

...
С илната държава трябва да е в служба на всеки
Коментари Харесай

КОД: Държава с грижа за всеки българин, а не за привилегировани малцинства

С илната страна би трябвало да е в работа на всеки българин. Това значи да подсигурява сигурност, качествено обучение и съвременно опазване на здравето за всеки жител и неговото семейство. Да пази обичайното българското семейство и да обезпечава среда за неговия разцвет, по този начин водачът на КОД Петър Москов стартира представянето на целите на консерваторите за ръководството на страната пред симпатизанти във Варна, където е и лидер на консервативната листа.

КОД ще отстрани привилегиите за малцинствата, разгласи той. Според него, мощна страна е тази, която зачита достолепието на всеки човек, а не го унижава и подценява, поради непознати култури и традиции, не подчинява и потъпква полезностите и традициите му в работа на капризите на разнообразни малцинства. В нашата страна държавотворен е българският народ и не може да има никакви взаимни отстъпки с българското достолепие и отбрана на националните ползи, безапелационен беше Москов. Няма мощна страна и крепко общество там, където се правят демократични опити с човешката природа, разясни той.

Една страна е мощна, когато има образовани и виновни жители, за разлика от демократичната и разградена страна, е записано в документите на КОД.

Българската конституция е задължила данъкоплатеца да заплаща образоването на всяко дете, до момента в който то навърши 16 години. Никой не би трябвало да има привилегията, след толкоз години гратис образование, да излезе необразован. Според Москов, образованието е право и отговорност. КОД ще вкара наложително главно обучение, ще спре издръжката на необразовани и ще наложи възбрана да гласоподават. Това ще стимулира фамилиите да образоват децата си и ще понижи армията от необразовани и безработни, разясни задачите на ограниченията водачът на консерваторите.

Според програмата на КОД, мощната страна се грижи за реда и сигурността на обществото, с цел да могат жителите свободно да се трудят за прехраната на своите фамилии и умерено да осъществят житейските си проекти, а не до момента в който са на работа да се тормозят за сигурността на децата си и да се опасяват за живота на възрастните си родители на село, каквато е действителността сега.

Държавата би трябвало да вкара ясни правила за бизнеса и да подсигурява почтено съревнование. Свободата в стопанската система ще обезпечи високи приходи за заетите и ще усили благосъстоянието на българското семейство. Москов изясни, че страната не може да се намесва в стопанската система. Тя би трябвало да обезпечи идентични правила и надзор, които да спрат рекета на институциите над дребния и междинен бизнес и да дадат независимост и разцвет на предприемчивите. „ Да отвориш една кебапчийница или фризьорски салон, не може да бъде годишно вървене по тъгите, с цел да угодиш на десетки институции и контролни органи “, изясни още той.

Програмата на КОД отделя особено внимание на чистата природа и рационално потребление на ресурсите. Чистата природа и поддържането на околната среда е съществена грижа на всеки добър собственик, уверени са консерваторите. Истинската грижа за българската природа и рационалното потребление на естествените запаси са отговорност и на страната и на всеки от нас. Важно е децата ни да пият чиста вода и да не дишат нечист въздух, а не да забраним да издишаме въглероден диоксид, изясни ръководителят на КОД.

Българите се европейци и мястото ни е в Европейски Съюз. Чрез Европейски Съюз най-добре можем да отстояваме националните си ползи. Задължение на държавното управление обаче е да пази и поддържа българската просвета, обичаи и национално достолепие, а не да се поддава на натиска на крайни леви и демократични политически лобита, съобщи в умозаключение Москов.

Това наличие е част от платената изборна графа на уеб страницата
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ съдебна експертиза -->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Водещи--> --> Не пропускай - Представи си, че си сама в къщи и дойдат извънземните. Какво ще направиш? - Мусака. На всички им харесва. Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниПутин се имунизира против ковид на 23 март, само че не пожела да направи това публичноНова функционалност на гласовия помощник ще му разреши да е в ролята на паметНека в събота тъкмо в 20:30 ч. изгасим светлините в символ на взаимност с природатаЕкипът на NOVA с извънреден роман от болница „ Света Анна " в СофияКакво следва в сериала описват актрисата Ана Пападопулу и режисьорът Виктор БожиновКандидатът за народен представител разяснява предизборната борба и сюжетите за вотаЗдравословното положение на опозиционера е приемливо, увери обаче Федералната работа за осъществяване на наказаниятаКоментар на Красимир Ципов и Крум ЗарковСпециално изявление с инфекционистта Д-р Трифон ВълковПрисъдата му е намалявана няколко пътиЗа какво се следи?Яница и Момчил получиха втори късмет да потвърдят, че са подготвени за победаПроф. Асен Балтов разяснява трагичните данни за смъртността и имунизирането в БългарияМоля, спазвайте противоепидемичните ограничения, носете маска, спазвайте дистанцияКакво още сподели Байдън на виртуалното съвещание на Европейския съветЛидерите на ИТ колоси още веднъж бяха разпитвани пред американския КонгресОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР