С емейните отношения често са сложни, но когато става въпрос

...
С емейните отношения често са сложни, но когато става въпрос
Коментари Харесай

Дория, Томас, Саманта: Кое е семейството на Меган Маркъл

С емейните връзки постоянно са комплицирани, само че когато става въпрос за член на кралското семейство, те наложително стават видни и за обществото. Меган претърпя няколко абсурда, свързани с татко ѝ и доведените ѝ брат и сестра. А през днешния ден само майка ѝ е до нея и децата ѝ, описват от канала във.

Ето какво още се знае за фамилията на Меган Маркъл:

Дория Раглан

Меган споделя в изявление, че майка ѝ и татко ѝ се срещат по време на фотоси на сериал в края на 70-те години. Женят се през 1979 година и се развеждат, когато Меган е едвам на 6 години. Майка ѝ стартира да работи на две места – йога студио и клиника за психологично заболели.

Дория се среща с Хари на Invictus Games през 2017 година, когато принцът ѝ изискал позволение да предложи брак на Меган. Тя е и единственият член на фамилията на Меган, който участва на кралската женитба през 2018 година

Дория пътува постоянно, с цел да посещава внуците си, като Меган и Хари са ѝ извънредно признателни за помощта. Името на Лили е въодушевено от обръщението „ Цвете “, което постоянно употребила, до момента в който Меган растяла.

Томас Маркъл

Томас работи като шеф осветяване в сериалите „ Фактите от живота “, „ Женени с деца “ и други. Той е номиниран за няколко награди Еми.
През май 2018 година е в центъра на абсурда с папарашките фотоси. В резултат на това той пропуща сватбата на щерка си и Меган е заведена до олтара от принц Чарлз.

Меган показва разочарованието си от многочислените кавги на татко си в писмо, в което написа, че е разрушил сърцето ѝ. Томас свидетелства против щерка си в правосъдната ѝ борба с The Mail, които разгласяват писмото.

След изявлението на Меган и Хари през март 2021 година, Томас споделя, че почита английското кралско семейство и не счита, че британците са расисти. До момента връзките му с Меган са изострени и той не е допускан да види внуците си.

Саманта Маркъл

Полусестрата на Меган е с 16 години по-голяма от нея. Малко след оповестения годеж на Меган и Хари, Саманта декларира, че написа своите записки озаглавени „ Дневникът на сестрата на Нахалната принцеса “. В тях тя споделя, че Меган е получила всичко, от което се нуждае като дете, само че когато пораснала, тя станала взискателна към татко си.

Малко откакто избухва фотоскандалът на татко ѝ, Саманта поема отговорност за него. В обществените мрежи тя неведнъж се нахвърля върху сестра си, като я упреква за здравословните проблеми на татко им. Тя показва и отрицателното си отношение по отношение на отдръпването на Хари и Меган от двореца.

Томас Маркъл Младши

Меган има и полубрат, който постоянно попада под прицела на таблодите. Томас неведнъж е залавян за набези в пияно положение. Той упреква Меган за медийното внимание, на което е подложен, откакто се появи във вестниците след новогодишното му пиянско сборичкване. В момента работи като механик на прозорци. Има две деца и две някогашни съпруги.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР