С емейната комедия „All Inclusive” се завръща със следващата си

...
С емейната комедия „All Inclusive” се завръща със следващата си
Коментари Харесай

Романтична морска сватба на премиерата на “All Inclusive 4”

С емейната комедия „ All Inclusive” се завръща със идната си занимателна почивка довечера от 20:00 ч. по NOVA. Старт на четвъртия сезон ще даде дълго чаканата женитба на Евдокия (Нели Монеджикова) и Чефо (Любомир Бъчваров). Романтичното празнично събитие се трансформира в щур ваучър, с доста изненади за приятелите, които ще ги слагат в редица комични обстановки. Но същинското морско премеждие на Чобанови и Сиромашки в слънчева Албена занапред стартира и дава обещание доста смях и свежо въодушевление за всички пред екраните.

„ С новия сезон на „ All Inclusive” развиваме нататък нашата първична концепция – с този план да покажем хубавите места в България, на които човек може да си направи в действителност прелестна отмора. Дойде време да обърнем внимание и на Северното ни Черноморие. Но същинският смисъл на този сериал е, че той дава на феновете освен смях и положително въодушевление, а предлага и чувство за наслада от живота, демонстрира един сантиментален взор върху любовта, фамилията и свързаността сред поколенията. Все неща, които в днешно време стартират да липсват. Този сезон имаме и страхотна детска тайфа, която включва деца от 1.5 до 14 години. В нея, с изключение на Силвестър Велячки и Дебора Жечева, които познаваме от предните сезони, ще забележим и 6-годишния Виктор Попов – откритието на сезона. Убедени сме, че и феновете доста ще го харесат. С деца на море се върви много по-сложно и носи доста повече изненади “, разяснява продуцентът на комедията Краси Ванков в утринния блок „ Здравей, България “, малко преди старта на обичания сериал.
 All Inclusive
„ Нещата се обръщат с главата надолу – децата помъдряват, а възрастните се разлудяват. Моят воин отново е в търсене на нов бизнес, с цел да се развива и да разнообразява уменията си. В четвъртия сезон той натъртва много и на езиците, ще го забележим съвсем като полиглот – само че по своя личен метод. Чобанов попада в извънредно смешни обстановки, само че на него, в последна сметка, постоянно му се получават нещата, под една или друга форма. Може и да не е по най-съвършения метод, само че той не стопира да пробва, цялостен е с възторг. Умее да се радва на дребните неща, по тази причина толкоз го одобрявам “, показа Ненчо Балабанов, който феновете ще гледат още веднъж в ролята на предприемчивия Христо.

Заедно с него, в главните функции ще забележим обичаните артисти, които към този момент познаваме: Елена Атанасова, Любен Кънев, София Маринкова, Йоанна Начева, Нели Монеджикова, Любомир Бъчваров, Явор Борисов, Петър Калчев и Юлиян Малинов. Към тях в този сезон ще се причислят и още надарени артисти – Димитър Живков, Елена Василева и Яна Огнянова, a част от очарователната детска тайфа стават Силвестър Велячки, Дебора Жечева, Виктор Попов и дребната Михаела Горанова.

Режисьори на четвъртия сезон на „ All Inclusive” още веднъж са Боя Харизанова и Александър Косев, а сюжетът е дело на Иван Ангелов и Борис Борисов. Оператор е Борис Луканов, а музиката е на композитора Марио Балтаджиев. Продуцент е Краси Ванков ( “Hidalgo Productions”).

Гледайте четвъртия сезон на щурото фамилно премеждие „ All Inclusive “ от 17 септември, всеки петък в 20:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „ All Inclusive “ във и на на сериала. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в, след излъчването им в ефир.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> По тематиката.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Жeнa и мъж се връщат от покупки в магазина. Жената: - Стойчо, ти вземи бебето, а аз ще донеса вазата, щото като те знам как… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниЗа потребността на България от акустична концертна зала – тази неделя след централната емисия вести на NOVAТе ще минават сред 8.00 и 20.00 часа всеки ден, в това число в събота, неделя и празничните дниКуинсланд стана петият австралийски щат, дал своя вот за узаконяване на асистираното самоубийствоТова бе решено след среща в Министерския съветГраждански организации се обърнаха с писмо до президента Румен Радев„ Див парадайс “ влиза в саундтрака на поредицата на NOVA, в която изпълнителят има основна роляСлед случая 20-годишният водач се укрилИма разлика сред имуностимулация и имуномодулацияБойкотът против вечерния час от множеството заведения продължава " Когато се забележим с тези хора, ще обсъдим методите на партньорство ", съобщи Атанас АтанасовКакво разяснява икономистът Калоян СтайковКакво предвижда климатологът Симеон МатевСхемата е ощетила страната с милиони левовеТой си отиде на 81-годишна възрастВижте повече информация за разпространяването на новия ковид у нас, както и вести от света
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР