С две кратки съобщения администрацията на президента Румен Радев и

...
С две кратки съобщения администрацията на президента Румен Радев и
Коментари Харесай

Радев се срещна в Турция с производителя на "Байрактар"

С две къси известия администрацията на президента Румен Радев и турската компания " Байкар " оповестиха за среща на нашата делегация във компанията в границите на президентската аудиенция в Турция.

" Президентът се срещна на място с активността на компанията и организира среща с нейното управление ", оповестиха от " Дондуков " 2. " Президентът на Република България Н. Пр. Румен Радев, съпроводен от своята делегация, посети Националния софтуерен център „ Йоздемир Байрактар “. За нас беше наслаждение да ги посрещнем ", туитнаха и от " Байкар ".

През ноември стана ясно, че България е проучвала благоприятни условия за придобиване на дронове „ Байрактар “. Съобщи го служебният министър на защитата Димитър Стоянов, само че с уточнението, че към този момент става дума единствено за среща. „ Направихме среща с ръководството на „ Байрактар “. Предложиха ни информация, съдействие и коопериране, в това число с български компании, само че е прекомерно рано да приказваме за този план “, сподели той тогава пред БНР.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР