С дарение в размер на от 33 027.91 лв. Организацията

...
С дарение в размер на от 33 027.91 лв. Организацията
Коментари Харесай

Над 33 хил. лв. дариха от „Шалом“ за кампанията „За героите в бяло“

С подаяние в размер на от 33 027.91 лева Организацията на евреите в България „ Шалом “ се включва в Националната акция на Български лекарски съюз „ ЗА ГЕРОИТЕ В БЯЛО “, зад която с името и лицето си застана футболната звезда Димитър Бербатов. Дарението цели да подкрепи напъните на всички медици, които сега са на първа линия в битката с епидемията от Коронавирус -19.Организацията на евреите в България „ Шалом “ е признателна и помни поддръжката на БЛС от 5 ноември 1940 година, когато Управителния съвет на съсловната организация упорства с писмо пред Народното събрание да не бъдат прилагани рестриктивните мерки, планувани в Закона за отбрана на нацията към евреите.

От „ Шалом “ показаха подготвеност за възобновяване на листата с донори, които към 27 март са 11 компании и физически лица. Ето кои са те:
1. Deloitte Bulgaria
2. Plus 500 Bulgaria
3. MOTO-PFOHE
4. Егоси Консълтантс
5. Елисее груп
6. Контракс АД
7. господин Даниел Лорер
8. господин Виктор Меламед
9. господин Димитър Цоцорков
10. господин Бони Бонев
11. господин Васил Колев
Ако желаете и Вие да се включите в акцията на Българския лекарски съюз „ ЗА ГЕРОИТЕ В БЯЛО “ и да помогнете за обезпечаването на маски, защитни дрехи, дезинфектанти и медицински произведения за лечебните заведения и медицинския личен състав в цялата страна, може да го извършите посредством подаяние на:
Титуляр: Български лекарски съюз
Банка: Райфайзенбанк
IВАN: BG02 RZBB 9155 1004 8098 44 BGN
BIC: RZBBBGSF
Основание: Дарение COVID-19
Кампанията „ ЗА ГЕРОИТЕ В БЯЛО “ е отворена за всеки, който би желал да помогне на българските лекари. Вярваме, че ще има искащи да дарят непосредствено маски, защитни дрехи, дезинфектанти или медицински произведения. Всички те могат да го създадат като се свържат с Български лекарски съюз на: [email protected].
Героите в бяло имат потребност от нашата поддръжка!
Само дружно можем да се оправим!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР