С Бойко Борисов обсъдихме общата рамка на бюджета. Приехме между

...
С Бойко Борисов обсъдихме общата рамка на бюджета. Приехме между
Коментари Харесай

След среща между Асен Василев и Бойко Борисов ГЕРБ ще подкрепят междинно бюджета

С Бойко Борисов обсъдихме общата рамка на бюджета. Приехме сред двете четения на бюджета да се работи на правилото разход против разход - в случай че някой желае избран разход, би трябвало да предложи какъв различен да не бъде изработен, сподели през днешния ден пред публицисти министърът на финансите Асен Василев.

Според него освен това състояние няма да се наруши бюджетната рамка. Василев отбрани пред публицисти тезата си, че който е получил нарастване на приходите през предходната година, няма да получи през тази. Днес Народното събрание би трябвало да гледа на първо четене планът за бюджет.

В отговор на въпрос, министърът на финансите разгласи, че не е обсъждан изборът на шефовете на регулаторни органи.

По-късно пред публицисти Борисов разгласи, че ГЕРБ ще поддържа бюджета междинно, само че ще внесе оферти за нарастване на приходите на пожарникари и други държавни чиновници. Според него този бюджет би трябвало да се одобри, с цел да се подсигуряват пенсиите и бюджетните заплати, само че при изработването на идващия, финансовото министерство би трябвало да се вслушва повече в предложенията на браншовете.

Подробности очаквайте по-късно на.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР